29-12-2022

Forrester roept Tricentis uit tot leider in Continuous Automation Testing platforms

Deel dit bericht

Tricentis, aanbieder in enterprise continuous testing, is door onafhankelijk onderzoeksbureau Forrester uitgeroepen tot Leader in het rapport over Continuous Automation Testing Platforms.

Forrester beoordeelde 15 platforms voor continu testen van software op 26 criteria in drie categorieën, waaronder huidig aanbod, strategie en marktaanwezigheid. Tricentis kreeg de hoogst mogelijke score van 5,0 in 11 criteria, waaronder omnichannel testen, gecombineerde automatisering, SaaS Business Enterprise Applications, productvisie, uitvoering roadmap en aantal klanten.   

"Erkenning van Forrester als leider in continuous automation testing platforms is erg belangrijk", aldus Kevin Thompson, CEO van Tricentis. "Wij geloven dat het rapport van Forrester onze toewijding weergeeft om een best-in-class, geautomatiseerde testervaring te leveren 's werelds meest gerespecteerde organisaties. Nu IT-teams onder druk staan om meer te doen met minder, willen we betrouwbare oplossingen bieden waar softwaretesters en ontwikkelaars op kunnen vertrouwen."

In het rapport schrijft Diego Lo Giudice van Forrester Research: "Dankzij zijn commerciële Tosca-partnerschap met SAP, heeft Tricentis de grootste marktbasis voor het testen van SAP-oplossingen met als doel steeds meer uit te breiden naar andere SaaS-bedrijfspakketten. De groeiende focus van Tosca is om niet alleen zakelijke testers aan te spreken. De strategie van Tricentis is om de go-to testpartner te zijn voor het produceren van functionele kwaliteit, uitstekende prestaties en hoogwaardige beveiliging."

De positie van Tricentis als Leader in de Forrester Wave volgt op de erkenning van IDC als leider in Worldwide Enterprise Automated Software Quality en Continuous Testing for Digital Execution, waarmee geautomatiseerde testoplossingen voor hedendaagse organisaties verder worden versneld. Als bewijs van de voortdurende focus op innovatie heeft Tricentis onlangs drie nieuwe producten gelanceerd die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van applicaties en de levertijd voor betere bedrijfskritische resultaten.

Partners