03-01-2023

Databricks en Quantori versnellen datagestuurde innovatie in gezondheidszorg

Deel dit bericht

Quantori ontwikkelt oplossingen op het Databricks Lakehouse-platform, waardoor onderzoekers en clinici real-time inzicht krijgen in gegevens uit de echte wereld om de patiëntresultaten te verbeteren.

Quantori, leverancier van oplossingen voor data science en digitale transformatie voor organisaties in de biowetenschappen en de gezondheidszorg, heeft een samenwerking aangekondigd met Databricks om innovatie in het hele levenscyclus van geneesmiddelen door gegevens, analyses en AI te verenigen op een eenvoudig en open multi-cloud platform.

“Technologie is een belangrijke aanjager van innovatie in de levenswetenschappen en transformeert de farmaceutische R&D”, zegt CEO Richard Golob van Quantori. “We zijn verheugd dat Quantori een officiële Databricks Consulting Partner is geworden om biofarmaceutische klanten te helpen hun onderzoek te versnellen en gezondheidsresultaten te verbeteren met de kracht van data en AI. Onze datawetenschappers en ML-engineers hebben uitgebreide ervaring met datamigratie naar het Databricks Lakehouse Platform, plus een diepgaande domeinkennis in life sciences die nodig is voor het faciliteren van succesvolle RWE-onderzoeken die de snelheid naar de markt verhogen.”

Partners