24-01-2023

Snowflake neemt SnowConvert over voor legacy-migratie

Deel dit bericht

Snowflake heeft aangekondigd een overeenkomst te hebben gesloten met Mobilize.Net voor de overname van SnowConvert, een suite van tools voor het efficiënt migreren van databases naar de Data Cloud.

Een belangrijke uitdaging bij platformmigratie is de codeconversie die nodig is om ervoor te zorgen dat alle oude databasefunctionaliteit met minimale tijd en moeite naar de cloud kan worden verplaatst. De SnowConvert-toolkit is al lange tijd een voorkeursoplossing voor het migreren van workloads van klanten naar Snowflake, waarbij geavanceerde automatiseringstechnieken worden gebruikt die de noodzaak van handmatige codering verminderen en ervoor zorgen dat migratieprojecten succesvol zijn.

Na de conversie van meer dan 1,5 miljard regels code met SnowConvert heeft de toolkit bewezen de migratie-inspanning aanzienlijk te verminderen en de snelheid van de migratie van legacy-databases naar Snowflake sterk te verbeteren dankzij ingebouwde analysemogelijkheden op datatype- en procedureniveau en matching met native Snowflake-types. Naast legacy database conversies, converteert SnowConvert ook workloads die geschreven zijn in Scala en Python, waardoor het eenvoudig is om die code over te zetten naar Snowflake's Snowpark ontwikkelaarsomgeving.

Partners