26-01-2023

Incentro neemt B-Synergy over en vergroot OutSystems-SAP expertise

Deel dit bericht

Na een intensieve onderzoeksfase neemt digitale dienstverlener Incentro het Brabantse B-Synergy over.  Door deze stap vergroot Incentro de expertise op het vlak van low-code oplossingen in combinatie met SAP en breidt het haar slagkracht uit op het gebied van OutSystems dienstverlening. De overname is op 22 december 2022 bij de notaris geformaliseerd.

B-Synergy is de eerste overname van Incentro, met de ambitie om in de toekomst nog meer acquisities te doen die waarde zullen brengen voor Incentro’s klanten en business partners. B-Synergy is een bedrijf gevestigd in Alphen en heeft op het moment van overname 20 medewerkers in dienst. De leiding van B-Synergy blijft aan Incentro verbonden. Met groei door overnames kan Incentro het portfolio vergroten en verdiepen en onze klanten nog vaker helpen door ze meer marktkennis te bieden, geografisch dichter bij ze te opereren en ze ook nog eens diensten te leveren die een zero carbon footprint kennen. Al deze factoren leveren onze klanten waarde op, en dat is waar Incentro constant naar op zoek is.

Stef Lagomatis, Board Member Incentro: “De overname van B-Synergy is een belangrijke stap voor Incentro. Wij merken dat autonome groei in de huidige Nederlandse arbeidsmarkt een uitdaging is. Om verder vorm te geven aan onze duurzame groeiambitie zullen we onze autonome groei aanvullen door de komende jaren diverse overnames te doen. Met de kernvraag ‘Welke bedrijven voegen waarde toe voor onze klanten?’, hebben wij voor B-Synergy gekozen om zo onze kennis en ervaring op het gebied van OutSystems in combinatie met SAP en Flutter verder te ontwikkelen.”Partners