16-02-2023

Gartner benoemt OutSystems tot leider voor Ability to Execute

Deel dit bericht

OutSystems is voor het zesde achtereenvolgende jaar benoemd tot leider voor Ability to Execute voor Enterprise Low-Code Application Platforms in het Magic Quadrant 2023 en recentelijk erkend als Customers Choice in het 2022 Gartner Peer Insights Report.

OutSystems, ontwikkelaar een low-codeplatform, is voor het zesde achtereenvolgende jaar door Gartner benoemd tot Leader in het januari 2023 Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAP). Voor de zesde keer op rij is OutSystems geëindigd op de hoogste positie op de verticale as als leider voor ‘Ability to Execute’ op basis van hun product/dienst, verkoopuitvoering/prijzen, klantervaring, marktresponsiviteit/record, algemene levensvatbaarheid, marketinguitvoering en operaties.

Low-codeontwikkeling blijft een hoge adoptiegroei kennen. Dit heeft te maken met de blijvende vraag naar een snelle levering van applicaties in grote en middelgrote organisaties met extreme engineering-efficiëntie, de aanhoudende schaarste aan technisch talent en een groeiend aantal hybride of in het buitenland werkend personeel. Volgens de laatste prognose van Gartner, Inc. zullen LCAP's naar verwachting het grootste onderdeel van de markt voor low-code ontwikkelingstechnologie zijn, met een groei van 25 procent tot bijna 10 miljard dollar in 2023.

Naast het Magic Quadrant van januari 2023 werd OutSystems in maart 2022 op basis van gebruikersbeoordelingen en -feedback erkend als de "Customers Choice" in het Gartner Peer Insights "Voice of the Customer: Enterprise Low-Code Platforms" rapport. Sinds de lancering van het Peer Insights platform, hebben gebruikers meer reviews over OutSystems gedeeld dan over elke andere enterprise low-code vendor; sinds 11 januari 2023 is de algemene score 4,5/5 sterren.

Partners