24-02-2023

OpenInfra Summit 2023 biedt keynotes en meer dan 100 sessies voor developers

Deel dit bericht

Het programma voor de 2023 Open Infrastructure Summit (OpenInfra Summit), dat is vrijgegeven, bevat keynotes en sessies van gebruikers als Bloomberg, LINE, Alibaba Cloud, Samsung en Volvo. Het evenement wordt gehouden van 13-15 juni 2023 in het Vancouver Convention Centre. Andere belangrijke sprekers zijn Ant Group, de Australian Research Data Commons (ARDC), China Mobile en SAP.

OpenInfra users en supporters kunnen tijdens de Summit deelnemen aan meer dan 100 sessies over infrastructuur use cases zoals cloud computing, edge computing, hardware enablement en security. De Summit is erop gericht gebruikers te helpen deze verschillende technologieën samen te stellen, te integreren en te gebruiken om concrete problemen op te lossen.

Het volledige programma van het evenement is ingedeeld aan de hand van use cases op het gebied van AI, CI/CD, containers, edge computing, hardware enablement, HPC, hybrid cloud, NFV, security, en public en private cloud.

Naast sessies over projecten die rechtstreeks worden ondersteund door de OpenInfra Foundation - OpenStack, StarlingX, Kata Containers, Airship, Zuul en OpenInfra Labs - zal er veel aandacht zijn voor LOKI (Linux, Kubernetes en OpenStack Infrastructure) en meer dan 30 andere open source technologieën die relevant zijn voor infrastructure operators met inbegrip van Docker, Ansible, Ceph, Istio, Envoy, Magma, OpenContrail, ONAP, OPNFV en nog veel meer.


Partners