17-03-2023

Teradata biedt VantageCloud met integratie voor Azure ML

Deel dit bericht

Teradata kondigt de integratie en beschikbaarheid aan van Teradata VantageCloud, een cloud analytics en data platform, met Microsoft Azure Machine Learning (Azure ML). De schaalbaarheid, openheid en analytics van VantageCloud - ClearScape Analytics - in combinatie met het vermogen van Azure ML om de ML-levenscyclus te vereenvoudigen en te versnellen, moet klanten helpen de volledige waarde van hun data te ontsluiten, zelfs in complexe en veeleisende omgevingen.

Teradata VantageCloud levert de prestaties op bedrijfsschaal die ervoor zorgen dat klanten complexe analyses en AI/ML kunnen uitvoeren op enorme datasets met de mogelijkheid om de favoriete data science tools van hun keuze te integreren, waaronder Azure ML. Deze ongeëvenaarde prestaties, in combinatie met het vermogen van het platform om voorkeurstools en -talen te integreren, geven klanten de vrijheid om het volledige potentieel van hun AI/ML-investeringen te benutten door sneller en met vertrouwen meer hoogwaardige modellen in productie te bouwen, in te zetten en te beheren.

"Naarmate het gebruik van AI/ML snel toeneemt, voeren meer organisaties in verschillende sectoren - van gezondheidszorg tot financiële dienstverlening en detailhandel - hun investeringen in AI/ML op schaal op om de volledige kracht van hun gegevens te benutten", zegt Hillary Ashton, Chief Product Officer bij Teradata. "Maar omdat slechts de helft van de AI/ML-projecten in productie gaat, is het duidelijk geworden dat organisaties niet in staat zijn hun geavanceerde analyse-initiatieven volledig op te schalen en hun investeringen te maximaliseren. Om deze uitdaging aan te pakken, combineert Teradata de schaalbaarheid, openheid en ongeëvenaarde in-database analytics van Vantage Cloud met de versnelling en het beheer van de dagelijkse workflows van de ML-projectlevenscyclus van Azure ML. Dit geeft ML-professionals, datawetenschappers en ingenieurs de mogelijkheid om snel en vlot modellen te trainen en in te zetten, en MLOps te beheren, met behulp van de enorme hoeveelheid gegevens die Vantage inneemt."

Teradata VantageCloud en Azure Machine Learning werken naadloos samen, waardoor klanten die VantageCloud op Azure gebruiken de mogelijkheid krijgen om de kracht van hun data aan te boren. Met deze integratie kunnen gezamenlijke klanten in verschillende sectoren de voordelen realiseren van de volgende use cases, en nog veel meer:
• Detailhandel: Stroomlijn supply chains door gegevens uit talloze bronnen te integreren om de vraag beter te voorspellen, de zichtbaarheid te verbeteren, real-time flexibiliteit te vergroten en automatisering te stimuleren.
• Financiële diensten: Verbeter het risicobeheer door de besluitvorming volledig te automatiseren en risicogegevens te integreren in de balansoptimalisatie.
• Gezondheidszorg: Verbeter de patiëntenzorg door machine learning te gebruiken om proactief te voorspellen wanneer medische apparatuur onderhoud nodig heeft.

"Microsoft Azure Machine Learning stelt data scientists en ontwikkelaars in staat om modellen van hoge kwaliteit te bouwen, in te zetten en te beheren en versnelt de time to value met ondersteuning voor de gehele ML-levenscyclus. Het platform wordt vertrouwd door gebruikers en is ontworpen voor verantwoorde AI-toepassingen in machine learning - met ingebouwde eerlijkheid en verantwoord gebruik voor compliance. Deze betrouwbaarheid en dit vertrouwen, in combinatie met Teradata's reputatie op het gebied van prestaties en stabiliteit, geven onze klanten het vertrouwen en de ondersteuning om hun AI/ML-initiatieven op te voeren om meetbare zakelijke impact te realiseren", besluit Tony Surma, Chief Technology Officer, U.S. Global Partner Solutions bij Microsoft.

Partners