29-03-2023

Socotra sluit zich aan bij Mendix Independent Software Vendor programma

Deel dit bericht

Mendix kondigt aan dat Socotra, leverancier van end-to-end IT-oplossingen voor de verzekeringsbranche, zich heeft aangesloten bij het Mendix ISV-programma.

Het Mendix ISV-programma is beschikbaar voor partners in alle sectoren om hun activiteiten uit te breiden en hun domeinexpertise ten gelde te maken met het verkopen van klantgerichte oplossingen. Het programma biedt verschillende voordelen om bedrijven te helpen met het Mendix low-code platform succesvol software-oplossingen te ontwikkelen, op de markt te brengen, te verkopen en te implementeren.

Socotra is één van de vele bedrijven die profiteren van het Mendix ISV-programma. Het programma is op maat gemaakt voor bedrijven die de voordelen willen van ‘s werelds leidende enterprise low-code platform bij het ontwikkelen van oplossingen voor hun branche. "Met ons ISV-programma kunnen partners met diepgaande branche-expertise oplossingen creëren die gericht zijn op de unieke behoeften en pijnpunten van elke sector, of het nu gaat om banken, financiële dienstverleners, verzekeraars, productiebedrijven, retailers of organisaties in de publieke sector", vertelt Jethro Borsje, hoofd ecosysteem solutions officer bij Mendix. “Met de technologie van Mendix kan Socotra snel oplossingen leveren die verzekeraars meer flexibiliteit en controle over hun bedrijf geven.”

Socotra bevordert digitalisering van de verzekeringssector met low-code
Socotra staat bekend om zijn Connected Core: het cloud-native administratiesysteem voor verzekeringspolissen dat wordt verbeterd door geïntegreerde API-enabled partners. Dit is de basis van Socotra CorePlus, een end-to-end oplossing die verzekeraars de flexibiliteit en snelheid biedt die nodig zijn om te concurreren in de huidige dynamische markt.

De CorePlus Underwriting Workbench- en Distribution Management-oplossingen, ontwikkeld met Mendix-technologie, zijn kant-en-klaar verkrijgbaar en sluiten naadloos aan op de Connected Core. Verzekeraars kunnen ze snel en eenvoudig aanpassen naar hun eigen wensen. Socotra CorePlus biedt de Underwriting Workbench die de applicaties en processen stroomlijnt door te automatiseren, beslissingen te versnellen en de menselijke maat te versterken. Ook bevat het Distribution Management voor een holistische kijk op partners en een efficiëntere manier om die relaties te beheren.

De Underwriting Workbench- en Distribution Management-oplossingen van Socotra richten zich op de uitdagingen waar veel verzekeraars mee te maken hebben, waaronder het omgaan met gefragmenteerde en inefficiënte processen. Het helpt in situaties waarin data zich in meerdere silo's bevinden, waardoor het ophalen van informatie en het vinden van antwoorden traag en omslachtig is. De Underwriting Workbench fungeert als een controlepaneel voor acceptatietools en -processen, waardoor de efficiëntie en effectiviteit worden verbeterd. Verzekeraars hebben ook moeite om op de hoogte te blijven van de prestaties van hun partners. Met de Distribution Management-oplossing kunnen zij deze relaties inzichtelijk beheren.

Partners