11-04-2023

HPE transformeert data lifecycle management met uitbreiding Alletra portfolio

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt nieuwe file, block, disaster, en backup recovery dataservices aan. Deze dataservices zijn ontworpen om datasilo's te verwijderen, de complexiteit en kosten te verminderen en performance te verbeteren. De nieuwe dataservices voor filestorage leveren scale-out, enterprise-grade performance voor data-intensieve workloads en de uitgebreide blockservices leveren essentiële storagemogelijkheden tegen een mid-range prijs.

De file- en blockdiensten maken gebruik van de flexibele architectuur en bouwblokken van HPE Alletra Storage MP waardoor klanten alle datatypes op een geïntegreerd platform kunnen beheren, managen en beschermen in de hybride cloud. Samen bieden deze nieuwe dataservices een intuïtieve cloud-operatingervaring waarmee klanten het beheer van de datalifecycle kunnen transformeren.

Om bedrijven te helpen met de datalifecycle-uitdaging, introduceert HPE een nieuwe modulaire storageoplossing die configureerbaar is voor block en file stores. Het HPE Alletra Storage MP ondersteunt disaggregated infrastructuren met meerdere storageprotocollen op dezelfde hardware die onafhankelijk performance en capaciteit kan opschalen. Klanten beschikken over één geïntegreerd cloudplatform om data- en storagediensten te implementeren, beheren en orkestreren, ongeacht de workload en het storageprotocol. Verder biedt de flexibele infrastructuur van HPE Alletra Storage MP de mogelijkheid om, wanneer nodig, kosteneffectief op te schalen op dezelfde hardware en daarmee de investering te beschermen. Bovendien is het met de intuïtieve cloud-ervaring met AIOps mogelijk om storage te leveren en te beheren zonder dat daarvoor gespecialiseerde vaardigheden nodig zijn.

HPE GreenLake treedt toe tot file-storagemarkt en breidt blockstorage verder uit
Het nieuwe HPE-file- en blockstorage aanbod, dat gebruikmaakt van de flexibele architectuur van HPE Alletra Storage MP, is beschikbaar via HPE GreenLake. Hiermee beidt het klanten de mogelijkheid om file- en block-dataservices te orkestreren en te beheren vanuit één geïntegreerd platform, zodat klanten zich kunnen concentreren op het benutten van data om innovatie te stimuleren en concurrentievoordeel te behalen.
HPE GreenLake for File Storage biedt een schaalbare service om de verwerking van data-intensieve workloads te versnellen door middel van enterprise performance op schaal, met een doorvoer van honderden gigabytes per seconde. De nieuwe file-storageservice combineert de HPE GreenLake cloud-ervaring en VAST Data-software en biedt zo een zeer betrouwbare fileservice die is ontworpen voor exabyteschaal.

HPE GreenLake for Block Storage breidt uit om de beschikbaarheid, prestaties en schaalbaarheid van mission-critical storage te bieden tegen de prijs van mid-range storage. De nieuwe HPE GreenLake for Block Storage is de eerste disaggregeted, scale-out blockstorage op de markt met een 100% databeschikbaarheidsgarantie. HPE GreenLake voor blockstorage biedt nu een betere prijs/prestatie verhouding, maar met dezelfde always-on, always-fast architectuur. Hiermee worden klanten geholpen om hun SLAs te behalen voor het beheer van essentiële applicaties en gemengde workloads. Klanten kunnen HPE Alletra Storage MP vandaag bestellen met een upfront kapitaaluitgave of met HPE GreenLake voor blockstorage abonnementsdiensten.

Geïntegreerde hybride cloud databescherming
HPE GreenLake ondersteunt vanaf vandaag een geïntegreerde aanpak voor disaster-recovery en backup en recovery:
• HPE GreenLake for Disaster Recovery vermindert dataverlies en downtime door continue databescherming in HPE's wereldwijde, schaalbare SaaS-platform met flexibele facturatie. Gebouwd met Zerto technologie, levert HPE GreenLake voor disaster-recovery snel en flexibel herstel van elke storing met behulp van één eenvoudige, unified en geautomatiseerde ervaring over meerdere apparaten.
HPE GreenLake for Backup en Recovery beschermt moeiteloos en efficiënt workloads op locatie en in de cloud met geïntegreerd management en één datacatalogus over private en publieke cloudworkloads. Het biedt ook policy-based beheer, hoge opslagefficiëntie en facturering op basis van verbruik, geleverd via een 100% SaaS-oplossing.

HPE Pointnext Services zijn beschikbaar om de data-first moderniseringsstrategieën van organisaties te versterken en een uitstekende klantervaring te leveren. Dit omvat services om dataservices en -strategieën te ontwerpen, implementeren en beheren.

Partners