19-04-2023

DATPROF opent kantoor in Miami

Deel dit bericht

DATPROF, leverancier van test data management oplossingen, heeft de opening van een nieuw kantoor in de Verenigde Staten aangekondigd. Plannen om activiteiten in Miami, Florida te ontwikkelen, werden geïnitieerd door de komst van veel nieuwe klanten aan de oostkust. Het nieuwe kantoor stelt DATPROF in staat beter te voldoen aan de behoeften van hun Amerikaanse klanten.

“De opening van het nieuwe Amerikaanse kantoor is een belangrijke stap om onze klanten in het buitenland nog beter van dienst te zijn en om ons internationale imago te versterken”, zegt Maarten Urbach, Managing Director. “We zijn verheugd om deze volgende stap in onze reis te zetten.”

De test data management-markt is een dynamische en groeiende industrie. Volgens Bert Nienhuis, Managing Director, komt dit door de toenemende nadruk op regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en de toenemende complexiteit van het aanleveren van test data. "In de huidige datarijke productieomgevingen kan het voor organisaties een uitdaging zijn om test data van hoge kwaliteit te beheren en te leveren", legt Nienhuis uit. "Ons doel is om te blijven innoveren en ons aanbod uit te breiden om klanten over de hele wereld te helpen hun test data management processen te vereenvoudigen."

Company:

DATPROF

Partners