24-04-2023

UiPath biedt data-integratie voor Snowflake Manufacturing Data Cloud

Deel dit bericht

UiPath heeft de lancering aangekondigd van het UiPath Business Automation Platform als een vooraf gebouwde oplossing voor de Snowflake Manufacturing Data Cloud. Met de Manufacturing Data Cloud kunnen bedrijven in de auto-, technologie-, energie- en industriële sector de waarde van hun data in silo's ontsluiten door gebruik te maken van Snowflake's dataplatform, Snowflake- en partneroplossingen en industriespecifieke datasets.

Via hun technologische partnerschap stellen UiPath en Snowflake gezamenlijke klanten in staat om workflows te ontwerpen en te bouwen op basis van 360-gradenoverzichten van vertrouwde en toegankelijke gegevens op het platform van Snowflake - en zo tegemoet te komen aan de behoeften van klanten aan zowel gegevens als bedrijfsprocessen die snel, probleemloos en geautomatiseerd moeten verlopen. Met Snowflake's Manufacturing Data Cloud kunnen organisaties een gegevensbasis voor hun bedrijf bouwen, de prestaties van de toeleveringsketen verbeteren en slimme productie-initiatieven in de huidige digitaal-industriële wereld aandrijven.

De Snowflake Manufacturing Data Cloud stelt fabrikanten in staat om Industry 4.0 smart manufacturing initiatieven aan te sturen om de prestaties, schaalbaarheid en mogelijkheden voor het delen van gegevens te leveren die nodig zijn voor optimalisatie van de supply chain, productieautomatisering, robotica en IoT-initiatieven. Door gebruik te maken van de Snowflake Manufacturing Data Cloud kunnen UiPath-softwarerobots direct gegevens verbinden met bedrijfsprocessen zonder complexe code te gebruiken - waardoor de time-to-value en innovatie worden versneld, de efficiëntie van operaties wordt verhoogd, volledige levering op tijd wordt gegarandeerd en de ervaring van klanten en werknemers wordt verrijkt.

Verdieping van technologiepartnerschap
UiPath en Snowflake blijven hun technologiepartnerschap verdiepen om klanten in verschillende sectoren te helpen data beter te gebruiken als een cruciale troef om innovatie en efficiëntie in hun bedrijf te stimuleren. Als cloud-first platformbedrijf heeft UiPath twee van haar aanbiedingen - UiPath Insights en UiPath Process Mining - gebouwd op de Snowflake Data Cloud. Meer specifiek:
- UiPath Insights is een analyseoplossing voor Robotic Process Automation (RPA) die bedrijfsautomatiseringsactiviteiten meet, rapporteert en afstemt op strategische bedrijfsresultaten. Dit gecombineerde aanbod van UiPath met Snowflake's compute, elastische schaalbaarheid en beveiligde datadeling op bedrijfsniveau biedt klanten snellere dataverwerking, terwijl ze historische langetermijnanalyses kunnen uitvoeren om hun automatiseringstrajecten te schalen.
- UiPath Process Mining is de eerste softwareoplossing voor process mining die rechtstreeks op Snowflake draait. Het analyseert achtergebleven gegevens in systemen en toepassingen zoals SAP en Salesforce om het echte proces te onthullen, waardoor organisaties automatiserings- en verbeteringspotentieel in end-to-end bedrijfsprocessen kunnen identificeren.

Partners