09-05-2023

Edward van de Pas benoemd tot Managing Director the/experts Nederland

Deel dit bericht

Sinds 1 mei is Edward van de Pas (46) Managing Director bij the/experts Nederland, leverancier van softwareoplossingen. In februari 2022 begon hij bij the/experts, toen nog codecentric, als Business Development Director. In zijn nieuwe rol zal hij met het team de groei van de organisatie verder versnellen over de as van kwaliteit in zowel Nederland als Griekenland, waar the/experts recent een entiteit heeft opgericht. Daarnaast zijn het waarborgen van kwaliteit, innovatie en software craftsmanship belangrijke pijlers.

Tegelijk met de aanstelling van Van de Pas als Managing Director, start ook Lucas Ririmasse bij the/experts als Business Development Director. Hij is verantwoordelijk voor het identificeren en verkennen van nieuwe markten en het laden van de vernieuwde organisatie in de markt. Dit doet hij samen met Commercieel Directeur John de Jager.

Van de Pas begon als ontwikkelaar bij Sogeti, waar hij zijn talent voor klantcontact en commercie snel ontwikkelde. Daarna zette hij zijn carrière voort bij onder meer Xebia, Gartner en managementadviesbureau Quint. Na twaalf jaar Partner Public Sector bij Quint te zijn geweest, zette hij de stap naar codecentric. Hier heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de bedrijfstransformatie naar the/experts. Van de Pas over zijn aanstelling: “the/experts is een prachtig bedrijf en ik ben trots om onderdeel uit te maken van dit sterke team. Ik vind het belangrijk om ons verhaal te vertellen aan de markt. De dialoog aangaan over wat we doen, hoe we het doen én waarom. Bij the/experts werken we het liefst voor bedrijven met innovatieve en complexe vraagstukken. We hebben kennisdeling hoog in het vaandel staan, waardoor ieder mooi project en iedere innovatie echt als een gezamenlijk resultaat voelt. We zijn niet simpelweg collega’s, we zijn kameraden.”


Partners