15-05-2023

Salesforce kondigt Slack GPT aan

Deel dit bericht

Salesforce heeft Slack GPT aangekondigd, een conversationele AI-ervaring die geïntegreerd is in Slack. Slack GPT biedt de mogelijkheid om generatieve AI-app-integraties te gebruiken, verschillende taalmodellen en de kracht om veilige inzichten in klantgegevens uit de Customer 360 en Data Cloud aan te boren. De oplossing zal samenwerken met Einstein GPT om de kracht van CRM en conversatiegegevens te ontsluiten.

Slack GPT levert intelligentie over automatiseringen, gedeelde kennis en conversaties in Slack. Het belangrijkste is dat de AI kan worden aangepast aan de unieke behoeften van een bedrijf - of ze nu een taalmodel naar keuze willen integreren, hun eigen AI-aangedreven no-code workflows willen bouwen of AI moeiteloos in de Slack-ervaring willen brengen.
Native capabilities zijn speciaal gebouwde AI-functies die zijn ontworpen om naadloos in de interface van Slack te passen, waardoor het handiger en eenvoudiger wordt om contextuele AI-hulp te krijgen. Het is de opzet dat gebruikers gesprekken kunnen samenvatten: met één klik op de hoogte raken van ongelezen Slack-berichten, of Slack GPT vragen deel te nemen aan een huddle en achteraf direct een samenvatting en volgende stappen geven.

Integraties in de app directory van Slack zijn een snelle en veilige manier voor klanten om de functionaliteit uit te breiden van LLM's van derden of intern die ze al gebruiken in Slack. Met Slack GPT kunnen klanten No-code workflows maken die werk automatiseren in Slack, LLM's en hun ecosysteem van softwaretools. In Workflow Builder kunnen klanten direct een generatieve AI-app koppelen aan een workflow, generatieve AI-apps van platforms zoals ChatGPT van OpenAI en Claude van Anthropic integreren, en aangepaste integraties bouwen. Met een bloeiende Slack-ontwikkelaarsgemeenschap kunnen klanten hun eigen aangepaste integraties bouwen die gebruikmaken van intelligentie die wordt aangedreven door toonaangevende LLM's.
Met Slack GPT voor Dev/IT kunnen ontwikkelaars direct automatisch kanaalactiviteiten scannen en de hoofdoorzaakanalyse samenvatten, wat uren bespaart op incidentbeheer.

Partners