01-06-2023

OutSystems organiseert Developer School-programma

Deel dit bericht

OutSystems organiseert in juni en juli internationaal vijf nieuwe edities van het OutSystems Developer School-project. De OutSystems Developer School biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om hun vaardigheden bij te spijkeren en kansen te ontdekken binnen het OutSystems-ecosysteem.

De OutSystems Developer School is een intensief en praktisch online trainingsprogramma van twee weken, dat buiten werktijd plaatsvindt. Het is specifiek ontworpen om ontwikkelaars met ervaring in traditionele programmeertalen kennis te laten maken met het OutSystems-platform. Deelnemers worden begeleid door ervaren trainers die hen waardevolle kennis en vaardigheden bijbrengen. Daarnaast ontvangen ze gratis toegang tot het certificeringsexamen voor de OutSystems-technologie en worden ze actief in contact gebracht met klanten en partners van OutSystems voor boeiende carrièremogelijkheden.

Sinds het begin van 2020 heeft de Developer School wereldwijd al meer dan 2.600 traditionele ontwikkelaars opgeleid. Meer dan 65 procent van de deelnemers die de Developer School hebben gevolgd, is werkzaam voor OutSystems-projecten.

Partners