05-06-2023

Heeyoo naam voor fusie Computest DevOps, CloseSure en SYSQA

Deel dit bericht

De fuserende bedrijven Computest DevOps, CloseSure en SYSQA gaan samen verder onder de naam Heeyoo. De nieuwe organisatie telt ruim 200 specialisten op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en software testen en opereert vanuit zes vestigingen verspreid door Nederland.  

De bekendmaking van de naam markeert het einde van een periode van integratie. Tijdens het samenvoegen van CloseSure, SYSQA en Computest DevOps, lag de focus op een zorgvuldige integratie van de bedrijven en het neerzetten van de nieuwe organisatie. Centraal hierbij stonden de medewerkers en het creëren van een omgeving waarbinnen zij zich thuis voelen en fijn samenwerken. Hiervoor zijn verschillende succesvolle elementen uit alle drie de organisaties meegenomen.

De keuze voor verschillende lokale kantoren is hier een belangrijk voorbeeld van. Naast een nieuw pand in Utrecht zijn er vijf vestigingen verspreid door het land waardoor er altijd een Heeyoo-kantoor in de buurt van de medewerker én de klant is. Zo kan worden geprofiteerd van de professionaliteit van een grote organisatie en het persoonlijke van een regionale benadering. Daarnaast is er veel aandacht voor goede onboarding, training en kennisdeling zodat mensen zich in hun carrière continu blijven ontwikkelen en klanten kunnen rekenen op de beste specialisten.

Heeyoo levert diensten op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en softwaretesten. Hiervoor worden specialisten gedetacheerd bij de organisaties en werken ze in verschillende uitvoerende en adviserende functies zoals software-tester, data engineer, BI-consultant of Scrum master in agile teams aan verschillende projecten.  


Partners