16-06-2023

Red Kubes platform Otomi beschikbaar op AWS- en Azure-marketplace

Deel dit bericht

Red Kubes kondigt aan dat productieplatform Otomi beschikbaar is op zowel de Amazon Web Services  marketplace als de Azure marketplace. Otomi is specifiek ontworpen om het software leveringsproces te automatiseren en biedt geautomatiseerde integratie en configuratie van alle vereiste componenten voor het gebruik van Kubernetes in een productieomgeving. Hierdoor wordt de snelheid waarmee projecten op de markt worden gebracht aanzienlijk verhoogd.

Klanten maken vaker gebruik van Otomi in zowel hun private als publieke clouds. Door Otomi gemakkelijk toegankelijk te maken via deze marketplaces wordt het aankoop- en implementatieproces van Otomi verder versneld. Deze integratie biedt gebruikers de mogelijkheid om Otomi moeiteloos te installeren vanuit de marketplace, zonder dat ze elders andere software hoeven te downloaden. Red Kubes heeft de juiste partnerstatus bij AWS en Microsoft Azure en Otomi is beoordeeld en gevalideerd door beide partijen.

Dankzij de integratie kunnen klanten Otomi nu aanschaffen via de marketplaces en gebruikmaken van hun beschikbare AWS of Azure budgetten. Dit betekent dat klanten gebruik kunnen maken van hun bestaande leverancierscontracten met AWS of Azure en Otomi via die overeenkomst kunnen aanschaffen.

Daarnaast kondigt Red Kubes nieuwe diensten aan om de migratie naar cloud native eenvoudiger te maken. Deze diensten bestaan uit Route-to-Live services en Acceleration services. De Route-to-Live services hebben als doel om de time-to-market van applicaties te verkorten door knelpunten in het proces en de technologie te identificeren. Hierbij wordt de huidige architectuur en de bijbehorende bedrijfsresultaten geëvalueerd, met de focus op procesautomatisering, kostenoptimalisatie en risicovermindering. Aan de andere kant hebben de Acceleration services als doel om klanten te ondersteunen bij hun Kubernetes-traject door de adoptie van container, cloud en Kubernetes te versnellen. Door middel van technologie- en procesautomatisering worden best practices op het gebied van cloud-native architectuur geïmplementeerd om de transitie te bespoedigen.

Naast de beschikbaarheid op de AWS- en Azure-marketplace is Red Kubes ook van plan om hun aanbod in de nabije toekomst uit te breiden naar Google Cloud.

Partners