28-06-2023

MongoDB en Google Cloud lanceren initiatief voor ontwikkeling AI-toepassingen

Deel dit bericht

MongoDB heeft een initiatief aangekondigd in samenwerking met Google Cloud om ontwikkelaars te helpen het gebruik van generatieve AI te versnellen en nieuwe klassen van applicaties te bouwen. MongoDB Atlas is het multi-cloud dataplatform voor ontwikkelaars dat door tienduizenden klanten en miljoenen ontwikkelaars wereldwijd wordt gebruikt om snel applicaties te bouwen en te schalen met behulp van een platform. Met een geïntegreerde operationele data store als kern is MongoDB Atlas uniek gepositioneerd om organisaties van alle soorten en maten te helpen sneller en met minder complexiteit toepassingen te bouwen die worden aangedreven door generatieve AI.

Ontwikkelaars kunnen nu profiteren van MongoDB Atlas en partnerintegraties met Google Cloud's Vertex AI large language models (LLM's) en nieuwe quick-start architectuurreviews met MongoDB en Google Cloud professional services om de ontwikkeling van software te versnellen. Ga naar deze webpagina om aan de slag te gaan met MongoDB Atlas op Google Cloud.

Recente ontwikkelingen op het gebied van generatieve AI-technologie, zoals LLM's, bieden mogelijkheden voor een nieuwe manier van interactie tussen eindgebruikers en applicaties. Ontwikkelaars willen profiteren van generatieve AI om hun creativiteit te ontplooien en nieuwe soorten toepassingen te bouwen, maar veel van de huidige oplossingen vereisen het samenvoegen van verschillende technologieën en componenten of het toevoegen van oplossingen aan bestaande technologiestacks, waardoor softwareontwikkeling omslachtig, complex en duur wordt. MongoDB en Google Cloud helpen deze uitdagingen aan te gaan door een groeiende reeks oplossingen en integraties te bieden die ontwikkelaars helpen met het bouwen van toepassingen die profiteren van nieuwe AI-technologieën.

Partners