12-07-2023

Connected Data Group en Denodo verbeteren datavirtualisatie en datamanagement

Deel dit bericht

Connected Data Group is verheugd een strategische samenwerking met Denodo aan te kondigen. Het Denodo-platform biedt een scala aan data-integratie- en beheermogelijkheden, waaronder logische data-abstractie met behulp van datavirtualisatie, slimme queryversnelling, self-service datadetectie, uniforme beveiliging en governance, en nog veel meer. Deze samenwerking zal het aanbod van Connected Data Group op het gebied van datavirtualisatie aanzienlijk versterken, waardoor het bedrijf zijn groeiende klantenbestand kan bedienen.

Dankzij het partnerschap met Denodo kan Connected Data Group haar aanbod verbreden en een nog grotere groep klanten bedienen die op zoek zijn naar geavanceerde oplossingen voor datamanagement. De samenwerking met Denodo stelt Connected Data Group in staat om gebruik te maken van de kracht van het Denodo-platform, waardoor organisaties gegevens uit meerdere bronnen naadloos en in real-time kunnen integreren en beheren. Dit zal resulteren in snellere toegang tot bruikbare inzichten, verbeterde besluitvormingsprocessen en verbeterde operationele efficiëntie.

"We zijn verheugd onze krachten te bundelen met Denodo om onze datamanagementcapaciteiten te versterken", zegt Erik Fransen, samen met Antoine Stelma oprichter bij Connected Data Group. "Door onze propositie op het gebied van datavirtualisatie uit te breiden, willen we klanten een nog uitgebreidere en naadloosere datamanagementervaring bieden", aldus Antoine Stelma.

Partners