19-07-2023

MongoDB breidt samenwerking met Microsoft uit

Deel dit bericht

MongoDB heeft een aangekondigd van haar strategische samenwerkingsovereenkomst met Microsoft. MongoDB en Microsoft zetten zich in voor een breed scala aan cloud-initiatieven, waaronder eenvoudiger toegang tot MongoDB Atlas binnen Microsoft marketplace. Miljoenen ontwikkelaars die toegang hebben tot het Azure-portaal zullen MongoDB Atlas kunnen gebruiken.

Als onderdeel van de overeenkomst zal MongoDB samenwerken met Microsoft om toegang tot MongoDB Atlas op Azure te verbeteren door het creëren van ontwikkelaar enablement en trainingsprogramma's. Daarnaast zal MongoDB technologische integratie met Microsoft verdiepen om wederzijdse klanten beter van dienst te zijn.

De strategische samenwerkingsovereenkomst volgt op recente samenwerkingen tussen de twee bedrijven die werden aangekondigd tijdens Microsoft Ignite, waaronder een pay-as-you-go MongoDB Atlas aanbod. MongoDB Atlas integreert momenteel met first-party Microsoft-diensten zoals Azure Synapse Analytics, Azure Event Hub, Microsoft Power BI, Microsoft Purview, Azure Logic Apps en Microsoft Power Automate. Andere integraties in ontwikkeling omvatte Microsoft data, AI en analytics, en low-code diensten. MongoDB is ook een samenwerking aangegaan met Microsoft for Startups om gratis MongoDB Atlas credits en andere voordelen aan te bieden in Founders Hub.

Partners