26-07-2023

Teradata en Microsoft bieden VantageCloud Lake op Azure

Deel dit bericht

Teradata heeft aangekondigd dat het Teradata VantageCloud Lake gaat aanbieden op Microsoft Azure, waardoor nieuwe markten, nieuwe mogelijkheden en nieuwe use cases beschikbaar komen.

Dit maakt Teradata's cloud-native architectuur en analysemogelijkheden in ClearScape Analytics beschikbaar voor klanten die geharmoniseerde data en betrouwbare AI willen gebruiken om sneller te innoveren. ClearScape Analytics, hetanalytics framework dat wordt meegeleverd met VantageCloud Lake op Azure, wordt versterkt door integratie met Microsoft services zoals Azure Machine Learning. Dit betekent dat VantageCloud Lake op Azure is ontworpen om het vermogen van wederzijdse klanten om AI/ML, inclusief generatieve AI, in te zetten en te beheren binnen hun huidige bedrijf drastisch te vergroten.

Met de beschikbaarheid van VantageCloud Lake op Azure profiteren Teradata- en Microsoft-klanten van een moderne cloud-native architectuur, inclusief volledige scheiding van compute en storage, evenals onafhankelijke, elastische en multi-cluster compute - allemaal via Azure Data Lake Storage. De kosteneffectieve, dynamisch schaalbare oplossing met self-service provisioning stelt Azure-klanten in staat om een breed scala aan analytische workloads (waaronder AI/ML) op schaal uit te voeren, met geharmoniseerde data in de hele onderneming.

Om uitdagingen rond AI te overwinnen, bieden Teradata's ClearScape Analytics en Microsoft Azure ML robuuste analytische mogelijkheden voor end-to-end analytische pipelines, inclusief datavoorbereiding, modeltraining en operationalisering.

Partners