27-07-2023

PragmatiQ versterkt portfolio met USoft low-code platform

Deel dit bericht

PragmatiQ Process Improvement breidt het productportfolio uit met het low-code platform van USoft. PragmatiQ is no-code en low-code aanbieder, gespecialiseerd in procesoptimalisatie en digitale transformatie binnen de grootzakelijke markt. Het partnership met USoft zorgt ervoor dat low-code ontwikkeling een sleutelrol kan vervullen bij digitaliseringsvraagstukken.

Organisaties kunnen met het platform van USoft innovatieve en bedrijfskritische applicaties bouwen die exact aansluiten op de context van de organisatie. De rules engine, waarin datamodel- en bedrijfsregels worden opgeslagen met natuurlijke taal als uitgangspunt, is de kracht van het USoft-ontwikkelplatform. De stabiele en eenduidige bedrijfsregels blijven intact, ook wanneer processen veranderen. Het resultaat is dat bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder zijn.  
 
Digitalisering naar hoger niveau brengen
Met meer dan 15 jaar ervaring binnen het domein van digitale transformatie onderscheidt PragmatiQ zich door in korte tijd innovatieve oplossingen voor haar klanten te realiseren. Het team van developers bij PragmatiQ is klaargestoomd om te ontwikkelen op het USoft platform. Zij volgden een meerdaagse training bij het low-code bedrijf en hebben allen een certificaat in ontvangst kunnen nemen. PragmatiQ heeft hiermee parate kennis over de markt en USoft staat garant voor de continue ontwikkeling van het platform. Zowel PragmatiQ als USoft committeert zich aan een intensieve en langdurige samenwerking. 

Partners