08-08-2023

myBrand Conclusion benoemd tot Premier OutSystems Partner

Deel dit bericht

myBrand Conclusion, SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner, is benoemd tot Premier OutSystems Partner. myBrand Conclusion is een van de eerste zes partners wereldwijd die het predicaat Premier OutSystems Partner heeft gekregen.

De certificering van Premier OutSystems Partner onderstreept de leidende positie van myBrand Conclusion in de OutSystems-markt. Het bedrijf, dat al jaren marktleider is in de Nederlandse SAP-markt, heeft sinds 2017 op basis van het Gartner Pace Layer model low-code dienstverlening met OutSystems aan het portfolio toegevoegd. Dit vanuit de visie dat eventueel maatwerk zoveel mogelijk buiten de SAP-oplossing ontwikkeld moet worden. Naast de primaire doelgroep van klanten die het maatwerk uit hun ERP systeem willen halen en houden, ziet myBrand Conclusion de afgelopen twee jaar een ontwikkeling waarbij kernapplicaties worden ontwikkeld voor start- en scale-ups.

Eerdere OutSystems-erkenningen
Het is niet de eerste keer dat myBrand Conclusion wordt beloond met een OutSystems-erkenning. Verschillende projecten van het bedrijf ontvingen een Quality Label. Ook had myBrand Conclusion eind vorig jaar de primeur om als één van de eerste OutSystems-partners het vernieuwde OutSystems platform ODC in gebruik te nemen. Met dit platform bouwt het bedrijf inmiddels meerdere applicaties voor klanten, vaak in nauwe samenwerking met het OutSystems productmanagementteam voor verdere ontwikkeling ervan.

Partners