09-08-2023

Digitate introduceert generatieve AI-mogelijkheden

Deel dit bericht

Digitate, leverancier van SaaS-gebaseerde bedrijfssoftware voor IT en bedrijfsvoering, versterkt het AI-aanbod met de introductie van nieuwe generatieve AI-mogelijkheden. Organisaties kunnen hun automatiseringsagenda versnellen met een contextbewuste Knowledge Accelerator en de gebruikerservaring verbeteren met behulp van een geïntegreerde AI-gestuurde assistent.

Het AIOps-product ignio van Digitate loopt al lange tijd voorop als het gaat over het combineren van AI en automatisering om bedrijfsactiviteiten te automatiseren. Met behulp van large language models (LLM's) haalt ignio informatie uit verschillende databronnen. Op basis daarvan creëert het model een uitgebreide bedrijfscontext en krijgt het diepgaand inzicht in de unieke omgeving, uitdagingen en doelstellingen van elke organisatie. Deze contextbewuste benadering stelt ignio in staat om de automatisering te optimaliseren door middel van situatie- en technologiespecifieke acties. Hierdoor worden op maat gemaakte en efficiënte oplossingen voorgesteld die de flexibiliteit, veerkracht en innovatie van ondernemingen stimuleren.

Knowledge Accelerator
ignio gebruikt Natural Language Processing en Text Mining tools voor het creëren van context en kennis uit gestructureerde en ongestructureerde databronnen. Door gebruik te maken van de kracht van generatieve AI, kan ignio nu de Knowledge Accelerator stimuleren om bedrijfscontext en technologiemodellen vast te leggen en last-mile automation te realiseren, zoals resource provisioning, service configuraties en patchmanagement. Hierdoor kan ignio™ zich eenvoudig aanpassen aan technologische veranderingen en de automatisering van lifecycle-specifieke service-operaties versnellen.

Verbeterde gebruikerservaring met AI Assist
Digitate levert een verbeterde gebruikerservaring met verklaarbare intelligentie, aangepaste rapportage en notificaties. De AI Assist is een intelligente conversatie-engine die is ontworpen om in begrijpelijke taal uitleg te geven over diagnoses en oplossingen, en om inzichten voor voortdurende verbeteringen te genereren. Het presenteert analytische inzichten op een veel eenvoudigere manier, wat leidt tot snellere incidentoplossingen en proactief probleembeheer.

Met de AI Assist wordt ignio een bondgenoot van onschatbare waarde voor gebruikers, die hen door ingewikkelde processen leidt, hen helpt bij het analyseren van talloze inzichten en met vertrouwen en gemak datagestuurde beslissingen neemt. De AI Assist is een belangrijke stap voorwaarts in de samenwerking tussen mens en AI, die de productiviteit verhoogt en de activiteiten van bedrijven stroomlijnt.

Partners