18-08-2023

Pega breidt multi-cloud flexibiliteit uit

Deel dit bericht

Pegasystems biedt haar cloudoplossingen nu aan als managed as-a-service oplossing die beschikbaar is via Google Cloud. Ook breidt Pega de bestaande samenwerking uit met Amazon Web Services met programma's om de adoptie van Pega Cloud op AWS te versnellen.

De combinatie van de cloudtechnologieƫn van Google en Pega levert een breed scala aan innovatieve toepassingsmogelijkheden. Pega-gebruikers krijgen nu de mogelijkheid om cruciale Google-diensten te benutten binnen hun cloudoplossingen. Dit resulteert in veelzijdigere datatoepassingen en verbeterde technologische afstemming. Het gebruik van beide platformen stelt gebruikers in staat om klantgedragsinzichten uit Google's Big Query-datawarehouse naadloos te integreren in Pega Customer Decision Hub. Deze informatie komt vervolgens terecht in Pega's adaptieve, AI-gestuurde beslissingsmodellen. In de toekomst is ook de integratie van de generatieve AI-services van Google met Pega Infinity mogelijk. Pega Cloud is beschikbaar in de Google Marketplace.

Pega en AWS: focus op sterk gereguleerde sectoren
De uitbreiding van de bestaande samenwerking met AWS zorgt ervoor dat Pega-applicaties worden ondersteund met schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging. Ook worden ze continu gecontroleerd en bijgewerkt met de nieuwste innovaties van Pega Cloud. Pega en AWS richten zich beiden op oplossingen voor sterk gereguleerde sectoren, bijvoorbeeld de financiƫle sector.

Ook wederzijdse partners gaan profiteren van de krachtenbundeling via programma's voor systeemintegrators. Dit vereenvoudigt integratie van AWS-diensten zoals Amazon Connect, Amazon SageMaker en Amazon Textract. Deze diensten zijn toepasbaar op veel use-cases, waaronder intelligente documentverwerking, voorspelbaar onderhoud, klantenservice en klantbetrokkenheid. Bovendien gaat Pega generatieve AI-mogelijkheden van Amazon Bedrock toevoegen om de creatie van generatieve, door AI-gestuurde bedrijfsapplicaties mogelijk te maken, ondersteund door Pega Cloud op AWS.

De multi-cloudoptie stelt gebruikers in staat om te voldoen aan nalevingsvereisten die in specifieke regio's gelden.

Partners