21-08-2023

Groeiende Infor Marketplace telt meer dan 150 oplossingen

Deel dit bericht

Infor meldt dat haar Infor Marketplace de mijlpaal van 150 oplossingen is gepasseerd en gestaag doorgroeit. De oplossingen bestaan uit door partners ontwikkelde toepassingen die de functionaliteit van Enterprise Resource Planning-systemen uitbreiden. Daarnaast is er content beschikbaar die gebruik maakt van Infor-platformtechnologie en het OpenAI ChatGPT-taalmodel.

Infor Marketplace bevat verschillende partneroplossingen, waarmee gebruikers de mogelijkheden van Infor's M3 en LN ERP-systemen voor de productie-, distributie- en dienstensector uitbreiden. Nieuwe Infor-oplossingen die gebruikmaken van Infor-platformtechnologieën (Infor OS, Coleman AI) en generatieve AI-modellen helpen bij een sterke gebruikerservaring met Infor CloudSuite-oplossingen.

Integratie met Infor ERP-systemen
Nieuwe partneroplossingen zijn onder meer de Accure Cloud van Infor-partner Accure AB waarmee gebruikers het proces en de distributie van alle documenten, formulieren, labels, rapporten monitoren en onderhouden. De nieuwe cloud-gebaseerde oplossing van LeaseQuery vereenvoudigt lease accounting en vergemakkelijkt compliance voor organisaties in alle sectoren. En FOREXfor Infor - LN Edition, van partner Providence Consulting Group maakt nauwkeurige internationale budgettering, inkoop- en verkooporders, facturen, rapportage, financiële consolidatie, onkostenvergoeding voor werknemers en treasury management mogelijk voor bedrijven die met een Infor-systeem werken.

De marktplaats dient als one-stopshop voor klanten die op zoek zijn naar unieke en innovatieve softwareoplossingen - waaronder analytics, AI en machine learning apps - en naar waardetoevoegende uitbreidingen van Infor-producten die nog meer industriespecifieke mogelijkheden bieden.

Partners