28-08-2023

OutSystems benoemt Harmen Hoogwout tot Regional VP Northern Europe

Deel dit bericht

OutSystem kondigt aan dat Harmen Hoogwout is benoemd tot regional Vice President Noord-Europa. Hiermee zet hij de volgende stap in zijn loopbaan bij OutSystems. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de strategische groei en het marktleiderschap in de Benelux en Noord-Europa.

Met een succesvolle carrière in de IT-sector en uitgebreide ervaring in sales- en managementfuncties, heeft Harmen veel ervaring in het vormgeven van groeistrategieën en het verder uitbouwen van OutSystems activiteiten in diverse markten. In zijn vorige rol bij OutSystems was Harmen verantwoordelijk voor diverse sales teams in Noord-Europa. Voordat hij in dienst trad bij OutSystems, bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij toonaangevende bedrijven, waaronder SUN Microsystems, Mansystems en BMC Software.

Focus op synergie
In zijn nieuwe functie zal Hoogwout zich focussen op het vormgeven van groeistrategieën en het leiding geven aan teams om de positie van het OutSystems low-code ontwikkelplatform in de regio’s Noord-Europa en de Benelux te versterken. Om dit te bereiken, streeft hij ernaar om de krachten van verschillende markten te bundelen en slimme samenwerkingen te bevorderen. "De komende periode wil ik samen met onze lokale partnermanagers ons platform meer naamsbekendheid te geven. Bedrijven kunnen met behulp van het OutSystems-platform immers hun software ontwikkeltijd aanzienlijk versnellen. Dit leidt niet alleen tot aanzienlijke tijdsbesparingen, maar stelt bedrijven ook in staat om met minder ontwikkelaars dezelfde resultaten te behalen - een waardevolle troef met het huidige tekort aan ontwikkelaars. Zo hoop ik dat we tal van bedrijven in diverse industrieën kunnen helpen om veel sneller te innoveren tegen veel lagere kosten”, aldus Harmen Hoogwout.


Company:

OutSystems

Partners