05-09-2023

Dynatrace benoemt Dwight Maanster tot Country Manager Nederland

Deel dit bericht

Dynatrace, aanbieder in observability en security, heeft Dwight Maanster aangesteld als Country Manager Nederland. Maanster gaat het Nederlandse sales team van Dynatrace aansturen, verder invulling geven aan de groeistrategie en het partner-ecosysteem van Dynatrace in Nederland uitbreiden.

Maanster heeft ruim twintig jaar ervaring in IT en was tot nu toe bij Dynatrace verantwoordelijk voor Public Sector in Nederland. Deze verantwoordelijkheid blijft hij ook als Country Manager dragen. Daarvoor heeft hij diverse leidinggevende functies vervuld, waaronder Regional Sales Director North EMEA bij Chainalysis en Regional Sales Director bij Splunk. Als Country Manager Nederland werkt Maanster nauw samen met Frank Baars, Regional Director Benelux voor Dynatrace.

“Ik zie in Nederland enorm groeipotentieel voor Dynatrace. Er is een zeer hoog niveau van digitalisering en dat zorgt bij veel organisaties voor groeiende complexiteit binnen de IT-omgeving. Juist omdat de IT in relatief korte tijd enorm is uitgebreid, zie je dat organisaties vaak het overzicht en inzicht zijn kwijtgeraakt. Het gevolg is dat IT-omgevingen en applicaties niet optimaal functioneren en presteren, of niet goed beveiligd zijn. Daar kan Dynatrace voor zorgen, door via observability en AIops met compleet overzicht en inzicht te geven in processen en deze automatische te optimaliseren. Combineer dat met onze benadering van DevSecOps, BizDevOps en CXops en je hebt een ongeëvenaard, compleet platform om het potentieel van IT en digitalisering echt te verwezenlijken.”

Een van de belangrijkste prioriteiten voor Maanster wordt het vergroten van het Dynatrace partner-ecosysteem in Nederland. “We zijn volledig partner-gericht en ik wil het aantal partners in Nederland flink uitbreiden, zodat we in alle sectoren de waarde van ons platform goed kunnen neerzetten. Ik ben ervan overtuigd dat we de omzet in Nederland zo binnen drie jaar kunnen verdubbelen”, concludeert Maanster.

Company:

Dynatrace

Partners