17-10-2023

SAP introduceert S/4HANA Cloud 2023 private edition

Deel dit bericht

SAP kondigt de 2023 release aan van SAP S/4HANA Cloud, private edition. Ook brengt het technologiebedrijf een premium plus package en een conversie- en moderniseringsprogramma voor RISE with SAP op de markt.

De 2023 release van SAP S/4HANA Cloud, private edition vereenvoudigt de overstap naar de cloud. De oplossing biedt de volledige functionaliteiten van SAP ERP Central Component. Het brengt financiën, productie, operations en leveranciers samen op één cloudplatform. Die bundeling is geoptimaliseerd voor talloze branches.
Als onderdeel van RISE with SAP heeft de private edition van SAP S/4HANA Cloud een releasecyclus van twee jaar. Binnen die twee jaar worden er om de zes maanden nieuwe functies en verbeteringen uitgebracht. Het onderhoud wordt ook uitgebreid van vijf naar zeven jaar, zodat klanten meer waarde halen uit hun investering.

Premium Plus Package
De nieuwe Premium Plus Package voor RISE with SAP combineert AI-technologie met duurzaamheid en geavanceerde financiële oplossingen. Daardoor kunnen bedrijven sneller innoveren, beter geïnformeerde beslissingen nemen en de waarde van bedrijfsgegevens ontsluiten.
Door snelle marktontwikkelingen en complexe en continu veranderende wetgeving hebben steeds meer organisaties behoefte aan cloudgebaseerde systemen en processen. Ongeacht in welke branche ze actief zijn. RISE with SAP-klanten kunnen kiezen uit verschillende pakketten om de beste resultaten te behalen. Dit omvat een nieuw premium plus-pakket met extra tools voor het realiseren van een snellere en betere besluitvorming en het maximaliseren van de impact van AI op bedrijfsprocessen.

Het premium pluspakket voegt AI-mogelijkheden toe voor ERP met behulp van de recent aangekondigde AI-copilot Joule. Joule destilleert en contextualiseert snel gegevens uit meerdere systemen voor slimmere inzichten.

Ondersteuning bij cloudtransitie
Het nieuwe conversie- en moderniseringsprogramma voor RISE with SAP is afgestemd op de specifieke situatie van elke klant. Het programma omvat:
- RISE with SAP adoptieframework voor het plannen van conversie en de SAP Signavio Process Insights-oplossing voor het ontwikkelen van een businesscase.
- SAP Customer Evolution-kit: een nieuwe gratis dienst die één-op-éénsessies met SAP-experts aanbiedt om te evalueren hoe je het beste kunt overstappen naar SAP S/4HANA Cloud. De kit levert binnen zeer korte tijd een gepersonaliseerd en bruikbaar transformatieplan.

Daarnaast werkt SAP aan een nieuwe dienst die deskundige hulp biedt aan RISE with SAP-klanten. Zij krijgen hierbij ondersteuning bij het upgraden naar de nieuwste versie van SAP S/4HANA Cloud. Deze dienst vermindert technische hindernissen en stroomlijnt bedrijfsprocessen, zodat hun systemen optimaal zijn ingesteld om te draaien in een cloud-geoptimaliseerd model.

Tags:

Data, Cloud, S/4HANA, ERP

Company:

SAP

Partners