23-10-2023

Vormer kiest low-code platform USoft voor uitbreiding dienstenpakket

Deel dit bericht

Softwareontwikkelaar Vormer voegt het low-code platform van USoft toe aan haar portfolio. Dit is meteen de start van een strategisch partnership tussen beide partijen, waarbij Vormer IT het ontwikkelplatform van USoft inzet om oplossingen te creëren voor de complexe en bedrijfskritische applicaties van haar klanten. Door het platform van USoft worden deze applicaties niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook wendbaarder.

Vanuit het kantoor in Zwolle ontwikkelt het team van Vormer voor haar klanten sinds vijf jaar intelligente en schaalbare softwareoplossingen. Door het partnership met USoft kan Vormer haar klanten nog beter bedienen door niet alleen software te ontwikkelen, maar echt bij te dragen aan de toekomstvisie door applicaties snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Oplossingen voor bedrijfskritische applicaties
De keuze voor USoft maakte Vormer na een onderzoek op de markt, waaruit bleek dat er veel kansen zijn om met het ontwikkelplatform oplossingen te creëren voor de complexe en bedrijfskritische applicaties van haar klanten. Organisaties kunnen met het low-code platform van USoft innovatieve applicaties bouwen die exact aansluiten bij de context van de organisatie. De rules engine, waarin datamodel- en bedrijfsregels worden opgeslagen met natuurlijke taal als uitgangspunt, is de kracht van het USoft-ontwikkelplatform. De stabiele en eenduidige bedrijfsregels blijven intact, ook wanneer processen veranderen. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder.


Company:

Vormer, Usoft

Partners