25-10-2023

ilionx en WEM samen in No-Code softwareontwikkeling en hyperautomation

Deel dit bericht

IT-dienstverlener ilionx slaat de handen ineen met no-code expert WEM No-Code om klanten beter van dienst te zijn op het gebied van Rapid Application Development (RAD), hyperautomation en digitale innovatie. Met dit partnership breidt ilionx haar portfolio verder uit om te blijven voldoen aan de marktvraag. WEM krijgt met deze samenwerking toegang tot het complete dienstaanbod van ilionx.

De twee partijen focussen in de samenwerking sterk op het bundelen van expertises rondom applicatieontwikkeling, procesoptimalisatie én innovatiekracht om organisaties en hun digitale transformatie nog verder te versnellen. In een markt waar het verkrijgen van software neerkomt op zelf maken, kopen of uitbesteden, is er behoefte aan low-code en no-code softwareontwikkeling zonder compromissen. De no-code software van WEM biedt veiligheid en schaalbaarheid, waardoor het werk van gebruikers leuker, effectiever en efficiënter wordt. Met de samenwerking zijn beide partijen nog beter uitgerust om tegemoet te komen aan de constant toenemende vraag naar RAD-, low-code- en no-code-oplossingen in het technologische landschap.

Volgens Just Bouhuijs, Chief Revenue Officer bij WEM No-Code, stelt het WEM-platform samen met de expertise van ilionx gebruikers in staat om op een visuele, voorspelbare en snelle manier bedrijfsprocessen te optimaliseren en direct schaalbaar te digitaliseren in de vorm van bruikbare applicaties. "Zo kunnen applicaties tot wel tien keer sneller ontwikkeld worden middels het WEM-platform, waarbij dan twintig procent van de resources in verhouding tot traditionele softwareontwikkeling nodig zijn. Samen met de klant zorgen we voor tijd- en kostenbesparing, een verbetering op de terugverdientijd van de investering, borging op kwaliteit, een hogere innovatieslagkracht en productiviteitsverhoging van de medewerkers met verschillende rollen en rechten.”

Partners