02-11-2023

OutSystems benoemd tot leider in het Gartner MQ LCAP 2023

Deel dit bericht

OutSystems is door Gartner voor de zevende keer uitgeroepen tot Leader in het 2023 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAP). Ook behaalde OutSystems de hoogste score in zeven van de negen critical capabilities uit het gerelateerde 2023 Gartner Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms Report.

Daarnaast behaalde OutSystems ook de hoogste score in drie van de vijf applicatie use cases, waaronder: Bouwen van B2E Departmental and Enterprise Apps, Multiexperience Applications, en Business Digitization, Prototyping and Innovation. OutSystems scoorde het hoogst in de volgende use cases in het 2023 Gartner Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms Report:
• Applicaties bouwen voor B2E-Departemental en bedrijfsapps: Hierbij worden web- en mobiele UX-lagen bovenop externe gegevens en bedrijfsservices gelegd. Integraties en componenten worden opgeslagen in de LCAP-catalogus voor hergebruik door verschillende teams door platformcuratoren.
• Multiexperience applicaties: Deze omvatten web-, mobiele en chatapplicaties, B2E- en B2C-gebruikerservaringen en customer journeys. Ze worden vaak gebouwd bovenop bestaande applicatiefunctionaliteiten, SaaS en nieuwe services.
• Digitalisering, prototyping en innovatie van bedrijven: Deze geavanceerde, full-stack toepassingen integreren met documenten, cases en andere gegevens om processen te automatiseren en processen over te dragen aan het personeel. Ze kunnen worden gebruikt voor zaken als de integratie van nieuwe betaalmethoden op een bestaande website, een prototype voor zelfbedieningsmogelijkheden voor klanten of het toevoegen van een klik-en-zend mobiele app aan een legacy verzekerings-claimapplicatie.Partners