17-11-2023

Datadog breidt partnerschap met Google Cloud uit en integreert Vertex AI

Deel dit bericht

Datadog heeft een uitbreidnig van het partnerschap met Google Cloud aangekondigd, waardoor Google Cloud-klanten hun cloud-native en hybride applicaties proactief kunnen observeren en beveiligen binnen het uniforme platform van Datadog.

Als onderdeel van de uitgebreide samenwerking en integratie is Datadog een van de eerste AI/ML observability solution partners voor Vertex AI, waardoor AI ops teams en ontwikkelaars de prestaties van hun machine learning modellen in productie kunnen monitoren, analyseren en optimaliseren.
Yrieix Garnier, VP Product bij Datadog: "De nieuwe Vertex AI-integratie breidt dit partnerschap uit en geeft AI- en ML-ontwikkelaars volledige observeerbaarheid in hun productietoepassingen die zijn gebouwd op Vertex AI. Met out-of-the-box dashboards en realtime monitors kunnen klanten snel aan de slag en ervoor zorgen dat hun modellen optimaal presteren terwijl ze op schaal en zonder fouten responsieve voorspellingen leveren."

Kant-en-klaar dashboard
De integratie van Datadog met Vertex AI biedt ontwikkelaars volledige controle over de voorspellingsprestaties en het resourcegebruik van hun aangepaste AI/ML-modellen. De integratie biedt een kant-en-klaar dashboard met voorspellingstellingen, latentie, fouten en resourcegebruik (CPU/Memory/Netwerk) gegroepeerd per ingezet model, zodat teams de werking van modellen naast elkaar kunnen leggen in productieomgevingen. Het helpt ook bij het detecteren van afwijkingen in gegevens om de betrouwbaarheid en robuustheid van machine-learning toepassingen te behouden.

Andere nieuwe en uitgebreide Google Cloud-integraties die onlangs werden aangekondigd, zijn:
Serverloze monitoring: Datadog biedt nu diepgaande ondersteuning voor Google Cloud Run-de toonaangevende serverloze compute technologie op Google Cloud.
Google Cloud Ready - Cloud SQL: Datadog heeft het Google Cloud Ready predicaat verdiend voor de Google Cloud SQL-integratie, waardoor klanten inzicht krijgen in de prestaties en gezondheid van Cloud SQL.
Google Beveiligingscommandocentrum: Klanten kunnen nu hun Google Cloud Security Command Center-bevindingen naar Datadog sturen, inclusief kwetsbaarheden, bedreigingen en fouten van containers en virtuele machines.
Snelle installatie: De nieuwe setup-ervaring van Datadog stelt Google Cloud-klanten in staat om in slechts enkele seconden aan de slag te gaan, zodat ze hun hele Google Cloud-omgeving kunnen monitoren, zelfs als er duizenden projecten zijn.

Partners