27-11-2023

Gartner: SAS 2023 Customers Choice voor Analytics en BI Platforms

Deel dit bericht

SAS is uitgeroepen tot Customer's Choice in het 2023 Gartner Peer Insights Voice of the Customer for Analytics and Business Intelligence Platforms rapport. SAS is ook erkend als Customer's Choice voor de sectoren Finance Industry en Noord-Amerika.

Het Gartner Voice of the Customer-rapport vat de beoordelingen van Gartner Peer Insights samen tot inzichten voor IT-besluitvormers. Het 2023 rapport richt zich op analytics en Business Intelligence (ABI) platforms die minder technische gebruikers, waaronder mensen uit het bedrijfsleven, in staat stellen om gegevens te modelleren, analyseren, verkennen, delen en beheren, en samen te werken en bevindingen te delen, mogelijk gemaakt door IT en uitgebreid met kunstmatige intelligentie.

SAS werd erkend voor het behalen of overtreffen van zowel de gemiddelde Overall Rating als de gemiddelde User Interest en Adoption voor deze segmenten. Gebruikers rapporteerden over verschillende aspecten van SAS advanced analytics software en beoordeelden het platform met een 4,4 of hoger (van 5) in elke categorie: productmogelijkheden, verkoopervaring, implementatie-ervaring en ondersteuningservaring. Daarnaast gaf 90 procent van de gebruikers aan dat ze SAS zouden aanbevelen, met ingang van 31 juli 2023.

De erkenning van SAS is gebaseerd op echte klantervaringen en getuigenissen zoals:
"Snel, snel platform met geavanceerde analytics-mogelijkheden: SAS EG (Enterprise Guide) heeft een aantal geweldige mogelijkheden die het onvervangbaar maken, zelfs in de moderne tijd van big data platforms. Het vermogen om snel om te gaan met grote transactionele datasets is zeer uniek. We voeren uitgebreide wiskundige berekeningen, manipulaties, filtering, enz. uit met behulp van de ingebouwde procedures." - Manager strategische initiatieven in de financiële sector.
"Go-To Platform voor vroege inzichten en gegevensverwerking: SAS Visual [Analytics] biedt een grafische gebruikersfaciliteit met drag-and-drop, die het voor niet-tech-gebruikers gemakkelijker maakt om in een mum van tijd dashboards te bouwen die high-end inzichten bieden op het gebied van data-analyse." - Adviseur bedrijfsbeheer in de dienstensector.
"Ongelooflijk hulpmiddel voor statistiek: SAS is een geweldige tool voor statistische analyse; het is de beste in zijn klasse." - Sr. productanalist in de softwarebranche.
"Krachtige tool voor datavisualisatie met minimale tegenslagen: Over het algemeen geweldige ervaring met vooral de drag-and-drop functionaliteit die het makkelijk maakt om visualisatie te bouwen en aan te passen, zelfs voor degenen zonder uitgebreide kennis van codering." - Gegevensanalist in de onderwijssector.
    
Bekijk de volledige lijst met gebruikersbeoordelingen en ratings van Gartner Peer Insights voor SAS.

Partners