04-01-2024

Salesforce breidt Einstein 1-platform uit met Data Cloud Vector Database

Deel dit bericht

Nauwkeurige en relevante generatieve AI-aanwijzingen vereisen een basis in de meest uitgebreide set bedrijfsgegevens. Tot nu toe was hiervoor dure en arbeidsintensieve fijnafstemming van modellen nodig. Met Data Cloud Vector Database wil Salesforce deze uitdaging oplossen door het snel en eenvoudig te maken om uniforme bedrijfsgegevens in elke AI-prompt op te nemen, zodat klanten betrouwbare, relevante generatieve AI kunnen inzetten in alle Salesforce-applicaties zonder een LLM te hoeven afstemmen.

Data Cloud Vector Database - ingebouwd in het Einstein 1 Platform - maakt AI, automatisering en analyse mogelijk voor verbeterde besluitvorming en klantinzichten in alle Salesforce CRM-applicaties. Data Cloud zal ook Einstein Copilot Search aansturen - vandaag aangekondigd - waarmee Einstein Copilot, de generatieve AI-assistent van Salesforce, wordt uitgebreid met AI-zoekmogelijkheden die gebruikmaken van alle bedrijfsgegevens om preciezere informatie te leveren, gemakkelijk in de flow van het werk.

Data Cloud Vector Database zal de noodzaak wegnemen om LLM's te verfijnen door naadloos gebruik te maken van alle bedrijfsgegevens om AI-prompts te verrijken, waardoor klanten een verscheidenheid aan datatypes kunnen gebruiken in hun bedrijfsapplicaties en workflows.

Einstein Copilot, beschikbaar in februari, omvat verbeterde AI-zoekmogelijkheden die complexe zoekopdrachten van gebruikers interpreteren en beantwoorden door verschillende gegevensbronnen aan te boren, waaronder ongestructureerde gegevens.

Partners