25-01-2024

Red Hat vernieuwt partnerprogramma

Deel dit bericht

Red Hat vernieuwt haar partnerprogramma om meer eenvoud, keuze en flexibiliteit te bieden in hun samenwerking met Red Hat. Als onderdeel van deze transformatie moderniseert Red Hat het partner engagement-model via een nieuw programmaframework, met verbeterde tools voor efficiëntere samenwerking tussen teams en betere toegang tot kritieke technologie, training en andere hulpmiddelen.

Dankzij een modulair programmaontwerp hebben partners meer keuze en flexibiliteit in hun samenwerking met Red Hat, zodat het partnership beter aansluit bij hun bedrijfsstrategieën en klantbehoeften. Deze verbeteringen aan het Red Hat partner engagement-model verbeteren de partnerervaring en stimuleren co-creatie van ecosystemen, zodat partners klanten beter kunnen ondersteunen.

Red Hat Partner Practice Accelerator Program
Red Hat introduceert daarnaast het Red Hat Partner Practice Accelerator Program, dat zich richt op het identificeren, faciliteren, valideren en stimuleren van partners binnen het commerciële segment, inclusief middelgrote bedrijven en mkb-organisaties. Met dit programma stelt Red Hat zijn partners in staat om de volledige commerciële klantcyclus te beheren, terwijl ze gedifferentieerde en impactvolle zakelijke resultaten bieden via Red Hat Ansible Automation Platform en Red Hat OpenShift.

Het Red Hat Partner Practice Accelerator Program bestaat uit een selecte groep partners die gevorderde technische kennis hebben aangetoond en best practices onder de knie hebben, door bij Red Hat-certificeringen op het gebied van automatisering en applicatieontwikkeling te behalen. Dit positioneert hen als betrouwbare experts die op maat gemaakte oplossingen kunnen ontwerpen, implementeren en configureren voor commerciële klanten.

Als experts in automatisering en applicatiemodernisering kunnen gecertificeerde servicepartners in het Red Hat Partner Practice Accelerator Program helpen bij het ontwerpen, vormgeven en uitvoeren van digitale transformatie-roadmaps voor klanten, ongeacht de complexiteit. Daarvoor krijgen deze geselecteerde partners uitgebreide toegang tot middelen en mogelijkheden voor professionele dienstverlening om hun winstgevendheid te verbeteren, zich te onderscheiden in de markt en klantsucces te behalen met behulp van Red Hat-technologie.

Meer hulpmiddelen en ondersteuning voor partners
Red Hat investeert tot slot ook in verbeterde toegankelijkheid voor hulpmiddelen, expertise en open source-oplossingen voor partners. Naast voortdurende verbeteringen van certificeringsmogelijkheden op het Red Hat Partner Training Portal en verbeterde zichtbaarheid van co-creaties in de Red Hat Ecosystem Catalog, biedt Red Hat partners nu een platform voor on-demand productdemonstraties, inclusief stapsgewijze instructies en discussiepunten voor klantgesprekken.

Het Red Hat Demo Platform wordt beschikbaar via Red Hat Partner Connect en stelt partners in staat om in een risicovrije omgeving productdemonstraties te geven die het volledige Red Hat-portfolio bestrijken, zodat partners open source-innovaties kunnen tonen aan klanten. Het platform omvat multi-productdemonstraties en volledig gescripte workshops die kunnen worden ingezet om klanten een één- of tweedaagse ervaring te bieden. Het Red Hat Demo Platform geeft deelnemende partners bovendien vroegtijdige toegang tot demo's van nieuwe productreleases voordat deze algemeen beschikbaar worden.

Company:

Red Hat

Partners