26-01-2024

Bizzomate behaalt Mendix Platinum Partner-status

Deel dit bericht

Bizzomate, specialist in maatwerk software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, heeft de Mendix Platinum Partner-status behaald. Deze status wordt toegekend aan bedrijven die toewijding en uitmuntende prestaties hebben laten zien en hebben aangetoond over Mendix-expertise te beschikken van het allerhoogste niveau.   
 
In de afgelopen jaren heeft Bizzomate de vraag naar low-code oplossingen sterk zien toenemen. Daarom heeft het bedrijf flink geïnvesteerd om de expertise binnen de organisatie naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Bizzomate heeft inmiddels 2 MVP’s in dienst en 66 Mendix-gecertificeerde medewerkers. Het bedrijf zette deze kennis de afgelopen jaren in om met het Mendix-platform tientallen bedrijven in Nederland succesvol te ondersteunen bij complexe digitale transformatie-projecten.

In het verleden werd Bizzomate al eens uitgeroepen tot ‘Top EMEA Cloud Partner of the Year’ en ‘Top Europe North Cloud Partner. De Platinum-status betekent een nieuwe mijlpaal in de samenwerking met de low-code leverancier.  

Partners