31-01-2024

Kyndryl introduceert Workflow Orchestration services

Deel dit bericht

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Kyndryl Workflow Orchestration services, een generatieve AI-aangedreven digitale werkplekoplossing die is ontworpen om organisaties te helpen bij het automatiseren, versnellen en stroomlijnen van essentiële bedrijfsprocessen.

Kyndryl Workflow Orchestration services bieden een one-stop oplossing voor bedrijven om de digitale werkplekervaring voor hun medewerkers en klanten te moderniseren en te verbeteren. Het is ontworpen om klanten te ondersteunen die gebruik willen maken van no-code/low-code oplossingen die de bedrijfsresultaten helpen verbeteren.

De nieuwe oplossing maakt gebruik van workflow mogelijkheden en AI-automatisering om bedrijfsprocessen te arrangeren, complexiteit te elimineren, cyclustijd te minimaliseren en rendement op investering te maximaliseren door lagere trainings- en ontwikkelingskosten. Met de mogelijkheid om gebruik te maken van moderne platforms, zoals Microsoft Power Platform en andere no-code/low-code technologieën, kunnen klanten hun eigen ontwikkelaars de ruimte geven met het vertrouwen dat Kyndryl Workflow Orchestration services expertise bieden om hun bedrijf veilig te schalen en digitaliseren.Partners