06-02-2024

MicroStrategy sponsor van DW & BI Summit 2024

Deel dit bericht

MicroStrategy is sponsor geworden van de Data Warehousing & Business Intelligence Summit die op woensdag 7 maart 2024 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt.

MicroStrategy is opgericht in 1989 en is een wereldwijde aanbieder in ontwikkeling van softwareplatformen. Het is de missie van MicroStrategy om de meest flexibele, krachtige, schaalbare en gebruiksvriendelijke platformen te leveren voor analytics, mobiele applicaties, identiteit en loyaliteit. Deze oplossingen kunnen lokaal worden uitgerold of worden benaderd via de cloud.

In oktober 2023 heeft MicroStrategy haar traditionele Business Intelligence aanbod uitgebreid met MicroStrategy AI om gebruikers in staat te stellen transformatieve AI-ervaringen te integreren in applicaties en producten. MicroStrategy AI is ontwikkeld om de manier waarop organisaties met data omgaan te transformeren. Door gebruik te maken van grote taalmodellen (LLM's) en generatieve AI, is het platform erop gericht om de productiviteit van werknemers en de efficiëntie van organisaties aanzienlijk te verhogen. Bekijk hier het interview met H.F. Chadeisson, Director Sales Engineering Europe, over deze mogelijkheden.

Over de Data Warehousing & Business Intelligence Summit
De elfde Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op woensdag 27 maart 2024 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. Aansluitend vindt op 28 maart een serie workshops plaats, gegeven door Mike Ferguson, Alec Sharp en Panos Alexopoulos.

De Data Warehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.
Kijk hier voor het volledige programma van de DW & BI Summit en de workshops.

Partners