07-02-2024

ServiceNow investeert in Nederlandse implementatiepartner Plat4mation

Deel dit bericht

ServiceNow en Keensight Capital, een Europese Growth Buyout investeerder, kondigen een strategische investering aan in Plat4mation, een wereldwijde IT-consultant en toonaangevende ServiceNow-implementatiepartner. Deze eerste Europese investering door ServiceNow Ecosystem Ventures heeft als doel sneller klantwaarde te creëren en partnergroei te stimuleren door de go-to-market mogelijkheden te versterken en de kennis van de generatieve AI-technologie van ServiceNow te vergroten.

Plat4mation is voornemens zijn ServiceNow ervaring en referenties in te zetten en uit te breiden binnen het wereldwijde klanten- en werknemersbestand. Gezien het enorme marktpotentieel zal Plat4mation zich in eerste instantie richten op de digitale transformatie-inspanningen in het voor Duitsland belangrijke middelgrote zakelijke segment. Het mkb levert een belangrijke economische bijdrage in Duitsland en vertegenwoordigt 99 procent van de 3,4 miljoen bedrijven in het land. Toonaangevende bedrijven in de sector willen hun organisatie transformeren door middel van digitalisering en AI. Ze worstelen echter met de vraag waar te beginnen als het gaat om databescherming, securityeisen, het opleiden van talent en technologische standaarden. Als bedrijf met een Europees hoofdkantoor zal Plat4mation zijn expertise en relaties in de regio gebruiken om de adoptie en de waarde van ServiceNow te vergroten.

“Omdat de kansen voor ServiceNow-partners blijven groeien in Duitsland en Centraal-Europa, hebben we ervaren vakmensen en partners nodig die klanten kunnen helpen de time-to-value van hun ServiceNow-investeringen te versnellen,” zegt David Parsons, senior vice president of Ecosystem Ventures bij ServiceNow. “Plat4mation is een gewaardeerde partner die een belangrijke rol heeft gespeeld bij het verkopen en bieden van waarde en resultaten aan onze gezamenlijke klanten wereldwijd. Plat4mation is van plan zijn capaciteit om digitaal te transformeren te vergroten en generatieve AI toe te passen op specifieke use cases in enkele van de meest innovatieve middelgrote bedrijven in Duitsland. Op deze manier draagt Plat4mation bij aan de differentiatie, groei en het voortdurende concurrentievermogen van deze bedrijven.”

De domeinexpertise van Plat4mation in het helpen van klanten bij het moderniseren en transformeren van hun organisatie brengt de voordelen van het ServiceNow-platform naar een nieuwe branche overkoepelende sector. Als onderdeel van deze investering zal Plat4mation versneld en stapsgewijs meer dan 400 nieuwe ServiceNow-geschoolde personen toevoegen in Duitsland en Centraal-Europa ter ondersteuning van RiseUp with ServiceNow, een wereldwijd opleidingsinitiatief dat als doel heeft één miljoen mensen te trainen op het Now Platform.

Partners