23-02-2024

Nasuni lanceert Nasuni IQ om datasilo's te ontsluiten voor AI-diensten

Deel dit bericht

Nasuni, leverancier voor hybride cloud storage, kondigt Nasuni IQ aan: data intelligence-mogelijkheden om bedrijven te helpen om hun ongestructureerde data-omgeving te beheren, monitoren en voorbereiden op AI. Met Nasuni IQ kunnen bedrijven snel gebruikspatronen inzichtelijk maken, proactieve beslissingen nemen rondom databeheer en intelligente inzichten leveren.
 
Het Nasuni File Data Platform ondersteunt de volgende generatie data-initiatieven door ongestructureerde data te consolideren binnen een enkele wereldwijde namespace. Tegelijkertijd kan Nasuni bedrijven helpen snel en efficiënt van hun legacy NAS-infrastructuur af te stappen met haar Professional Services-aanbod.

Met Nasuni IQ krijgen platformgebruikers de volgende functies: verbeterd inzicht in hun data-infrastructuur, met dashboards en monitoring die een gedetailleerd beeld geven van alle gebruikersactiviteiten, gebruikspatronen en verbruik. Bovendien kunnen gebruikers data proactief beheren, anticiperen op opslagbehoeften en regels implementeren om bronnen effectief toe te wijzen. Nasuni IQ kan ook worden gebruikt om ongestructureerde data te verzamelen ter ondersteuning van geavanceerde analyses en AI-initiatieven.

"Naarmate meer bedrijven overstappen op AI en geavanceerde analytics, zal het begrijpen en beheren van de data die deze tools voeden de sleutel zijn tot hun succes", zegt Russ Kennedy, Chief Product Officer van Nasuni. "Nasuni's Data Platform consolideert data silo's in een cloud-objectopslag en geeft bedrijven vervolgens het inzicht om hun data in te zetten voor de volgende generatie intelligence tools."

Company:

Nasuni

Partners