19-03-2024

ServiceNow kondigt overnames aan van 4Industry en EY Smart Daily Management app

Deel dit bericht

ServiceNow kondigt twee overnames aan: een overeenkomst tot overname van 4Industry, een Nederlandse partner die zijn technologie voor de maakindustrie gebouwd heeft op het Now Platform, en de afronding van de overname van Smart Daily Management, een connected digitale werknemersapplicatie van EY.

De deals vergroten de bestaande operationele technologie (OT)-beheermogelijkheden van ServiceNow, voegen Connected Worker-oplossingen toe en vergroten de expertise in belangrijke industriële markten zoals productie, energie en transport & logistiek.

4Industry, opgericht in 2018, is een mobiele applicatie die het werk op de winkelvloer intuïtiever, efficiënter en plezieriger maakt met een suite van digitale tools. Smart Daily Management van EY, dat voor meer efficiëntie zorgt bij tijdrovende taken, maakt het voor industriële klanten van ServiceNow mogelijk de operational excellence te verbeteren. De technologie- en sectorexpertise van 4Industry en de Smart Daily Management app zal worden ingezet om een nieuwe Connected Worker-oplossing te bouwen op het platform van ServiceNow. Naar verwachting komt deze beschikbaar in 2025.

ServiceNow zal een sterke alliantie met EY en een samenwerking met Plat4mation, ServiceNow implementatiepartner, blijven onderhouden. ServiceNow blijft samenwerken met deze bedrijven als innovatie- en implementatie-alliantiepartner voor zowel bestaande OT-oplossingen als toekomstige Connected Worker-oplossingen.

De aankondigingen rond 4Industry en Smart Daily Management van EY volgen op de overname van UltimateSuite, G2K, Atrinet’s NetACE-technologie en Element AI als onderdeel van ServiceNows ambitie om automatisering beschikbaar te stellen voor klanten. ServiceNow heeft de overname van Smart Daily Management begin maart afgerond en verwacht de overname van 4Industry in de komende weken af te ronden. Financiële voorwaarden van de overeenkomsten zijn niet vrijgegeven.

Partners