04-04-2024

SingleStore en AWS werken aan Real-Time Data Analytics en AI-toepassingen

Deel dit bericht

SingleStore heeft een Strategic Collaboration Agreement getekend met Amazon Web Services om hun go-to-market aanpak te versnellen. Door deze samenwerking met AWS is SingleStore beter uitgerust om de onderliggende architectuur te bieden die nodig is voor het ondersteunen van hoge schaalbaarheid, real-time prestaties, beveiliging, integratiegemak en het beheren van grootschalige AI-workloads.

SingleStore heeft een langdurige relatie met AWS en biedt een real-time dataplatform op maat voor operationele analytics en AI/ML-gedreven applicaties die vragen om snelle data-inname, krachtige query's en schaalbare operaties. De SingleStore Managed Service, een volledig beheerde, on-demand en elastische relationele database, is moeiteloos inzetbaar op AWS.

Bovendien kan SingleStore worden geïmplementeerd op Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) instances, binnen een door de klant geleverde virtual private cloud (VPC) of een nieuw gecreëerde VPC. AWS verrijkt het aanbod van SingleStore met een reeks diensten, waaronder Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), Amazon Managed Streaming for Apache Kafka (Amazon MSK), AWS Glue, Amazon EMR, Amazon SageMaker en Amazon Bedrock.

Deze diensten faciliteren real-time analyses van zowel streaming als historische gegevens, maken de ontwikkeling en werking van ML-modellen mogelijk en maken de levering van geavanceerde generatieve AI-toepassingen mogelijk.

Partners