14-05-2024

CrowdStrike en Google Cloud samen in transformatie AI-native cybersecurity

Deel dit bericht

CrowdStrike heeft een uitbreiding van het strategische partnerschap met Google Cloud aangekondigd voor het leveren van Mandiant's Incident Response (IR) en Managed Detection and Response (MDR) diensten met behulp van het CrowdStrike Falcon platform en het Google Cloud Security Operations platform. Het partnerschap richt zich op CrowdStrike's Endpoint Detection and Response (EDR), Identity Threat Detection and Response (ITDR) en Exposure Management oplossingen.

Inbraken in cloud zijn het afgelopen jaar met 75 procent toegenomen en tegenstanders zijn sneller dan ooit. Ze kunnen in slechts twee minuten inbreken in klantomgevingen. Om zich te beschermen tegen moderne cloudbedreigingen hebben klanten een holistische en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing nodig die de complexiteit wegneemt en dient als een versterking van security- en DevOps-teams. De combinatie van AI-native Google cloudservices en het Security Operations-platform van Google Cloud naast de proactieve threat hunting-mogelijkheden met de toonaangevende bescherming van het Falcon-platform levert de resultaten die klanten nodig hebben om inbraken in multi-cloud- en multi-vendoromgevingen te stoppen.

"Als het gaat om het stoppen van inbreuken in de meest kritieke aanvalsmomenten, is het Falcon-platform dé bewezen en erkende technologie. Onze single platform, single agent architectuur levert de beste bescherming in de sector en is tegelijkertijd het makkelijkst en snelst te implementeren," zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. "Onze uitgebreide strategische alliantie met Google Cloud is een keerpunt voor cybersecurity: Hierdoor kunnen Mandiant's toonaangevende Incident Response- en Managed Detection Response-services worden gestandaardiseerd op Falcon in samenwerking met Google Cloud's Security Operations-platform - waarbij de beste technologie wordt geïntegreerd met expertise van wereldklasse. Dit geeft organisaties toegang tot de bescherming die ze nodig hebben om inbreuken te stoppen."

Partners