21-05-2024

InterSystems en Gepardo Healthcare verbeteren integratie zorgdata

Deel dit bericht

InterSystems en Gepardo Healthcare hebben een partnerschap aangekondigd dat organisaties in de gezondheidszorg en life sciences in staat stelt hun data(integratie)platforms, strategieën en roadmaps te moderniseren.

Gepardo Healthcare zal diensten voor data-integratie in de gezondheidszorg leveren op basis van InterSystems HealthShare Health Connect en Unified Care Record (UCR). Het InterSystems Data Integration platform biedt verschillende manieren om de gezondheidszorgsector te transformeren. Hieronder valt onder meer het creëren van digitale gezondheidsecosystemen op regionaal of nationaal niveau. Deze gezondheidsecosystemen gebruiken gegevens om dienst- en personeelsplanningen te ontwerpen en geïndividualiseerde ervaringen voor patiënten te ontwikkelen.

Ruud van der Loo, Managing Director Gepardo Healthcare, is verheugd de InterSystems HealthShare-suite van connected health data-oplossingen te kunnen leveren. "Met dit toonaangevende cloudgebaseerde interoperabiliteitsplatform voor gezondheidsgegevens bieden we manieren voor verbeterde beschikbaarheid van gegevens en samenwerking in het ecosysteem van de gezondheidszorg. Met dit partnerschap leveren we meer geïntegreerde en waardevolle informatie om de gezondheidszorg te helpen transformeren”.

Robert Eggermont, Country Sales Manager InterSystems Nederland, vuile aan: “Het partnership met Gepardo zien wij als een mooie uitbreiding voor Intersystems Healthshare in de Nederlandse zorgmarkt. Met name op het kennisgebied van het Unified Care Record (UCR) is de kennis van Gepardo direct bij onze klanten inzetbaar. Daarom zijn wij verheugd over deze nieuwe samenwerking”.

Organisaties in de gezondheidszorg moeten digitaliseren om te profiteren van de enorme hoeveelheden gegevens van binnen en buiten klinische omgevingen om zowel de patiënt- als operationele resultaten te helpen verbeteren. In een dergelijk systeem wordt het data-integratieplatform de ruggengraat van het digitale gezondheidsecosysteem.

Partners