17-10-2024

Precisely kondigt doorbraak aan in Data Enrichment met Data Graph API

Deel dit bericht

Precisely kondigt de Data Graph API aan, een toevoeging aan de Data Enrichment service binnen de Precisely Data Integrity Suite. Hiermee biedt een enkele API vereenvoudigde toegang tot het Precisely data portfolio voor flexibele query's, dataverrijking en verbeterde data discovery. Ondersteund door de PreciselyID, de persistente identifier van het bedrijf voor elke adresseerbare locatie, vermindert de Data Graph API complexiteit, zorgt voor consistentie en versnelt het dataverrijkingsproces.

De Data Graph API werkt met GraphQL-technologie en vereenvoudigt dataverrijking drastisch door gebruikers in staat te stellen hun databehoeften in een enkele query te specificeren. De API filtert en organiseert de gegevens voordat ze worden geleverd, zodat bedrijven alleen de meest relevante informatie ontvangen die aan hun behoeften voldoet.

De kern van de Data Graph API is de PreciselyID, waarmee klanten adressen kunnen koppelen aan een schat aan betrouwbare gegevens voor extra inzicht, zoals relaties tussen gebouwen, percelen, vastgoedkenmerken, adressen, demografische gegevens, natuurlijke perikelen en meer. De Data Graph API vereenvoudigt zoekopdrachten naar de rijke portfolio van nauwkeurig verbonden gegevens en kan dezelfde eenvoudige toegang tot gegevens van partners uit de industrie vergemakkelijken.

“De lancering van de Data Graph API transformeert fundamenteel hoe bedrijven data samenbrengen om de contextuele relevantie van AI en geavanceerde analyses te verbeteren,” zegt Dan Adams, Senior Vice President en General Manager voor Data Enrichment bij Precisely. “Ons dataverrijkingsportfolio is ontworpen om naadloos samen te werken, waarbij unieke identifiers worden gebruikt om een netwerk van verbonden data te creëren waarbij alle feature-relaties in kaart worden gebracht over datasets heen. Als we dit uitbreiden door data van onze vertrouwde partners vooraf te koppelen, worden de mogelijkheden grenzeloos. We weten dat dit onze klanten tijd zal besparen, zodat ze zich meer kunnen richten op innovatie in plaats van op het voorbereiden van data.”

De Data Graph API en een breed scala aan andere tools zijn beschikbaar in de onlangs aangekondigde Precisely Data Integrity Suite Developer Portal, die tools en hulpmiddelen biedt om de tijd die nodig is om applicaties te bouwen te verkorten.

Precisely wordt in Nederland vertegenwoordigd door IntoDQ2.

Partners