19-05-2015 Door: Redactie

Magic Software introduceert Magic xpa 3.0

Deel dit bericht

Een succesvolle businesstrategie maakt tegenwoordig gebruik van mobiele toepassingen. Ondernemingen hebben dan ook een robuuste omgeving nodig die kan opschalen voor big data en het ontwikkelen van apps versnelt. Deze nieuwe versie van Magic xpa is hierop volledig ingericht. 

Voor het Magic xpa Application Platform is geen programmeerkennis nodig. Gebruikers kunnen namelijk op basis van metadata de gewenste functionaliteit configureren. Hierdoor is het platform niet alleen gebruiksvriendelijk, maar levert het ook meer productiviteit op. Daarnaast kunnen organisaties kostenbesparingen realiseren bij het ontwikkelen en in gebruik nemen van mobiele en desktop-apps. Gebruikers kunnen op basis van dezelfde businesslogica, ofwel een eenmalige beschrijving van de gewenste functionaliteit, voor zowel IOS, Android als Windows direct applicaties creëren. 

Enkele functionaliteiten van de nieuwe release zijn:
• Hoogwaardige prestaties, door de messaging-laag die is gebaseerd op het hoogbeschikbare In-Memory Data Grid, dat in staat is om zelf eventuele storingen en problemen op te lossen. 
• Verbeterde ontwikkelomgeving
Een nieuwe, op Visual Studio-gebaseerde Form Designer biedt een vertrouwde en intuïtieve gebruikservaring. Dankzij de Enhanced Expression Editor is het ontwikkelen en doorzoeken van zogeheten expressions sneller en eenvoudiger.
• Krachtige mobiele ontwikkelmogelijkheden 
Met Mobile Form Preview zien ontwikkelaars hoe hun apps ogen op verschillende mobiele apparaten, wat de time-to-market versnelt. Aanvullende offline encryptie van databases vergroot bovendien de veiligheid van apps.
• Ondersteuning voor Big Data en Fast Data
Applicatiedata kan naar een in-memory-ruimte worden gestreamd, waardoor apps veel beter presteren. Het maakt apps ook geschikt voor een snelle verwerking van big data-transacties.

Partners