28-12-2012

TopForce Alliance naar 10 deelnemers

Deel dit bericht

TopForce Alliance is vrijwel compleet, nu ook hmb, Identify en Tacstone Solutions zijn toegetreden. Met de komst van deze drie SAP dienstverleners bevat de alliantie tien members, die allemaal specifieke SAP ervaring en expertise inbrengen.

 TopForce Alliance is het nieuwe alternatief voor de grote system integrators en brokers. Terwijl die steeds meer moeite hebben flexibel in te springen op de laatste SAP innovaties, kan TopForce Alliance snel de juiste specialisten leveren. Dat het collectief daarmee in een behoefte voorziet, blijkt wel uit de interesse van grote organisaties. Naar verwachting zal TopForce Alliance begin 2013 de eerste raamcontracten afsluiten.
 
Na maanden van voorbereiding zijn de ontwikkelingen rond TopForce Alliance de afgelopen weken in een versnelling gekomen. Na de start in november traden eerst Interdobs (SAP BIO/BO) en The Next View (SAP Mobility/Integratie) toe tot TopForce Alliance. Acorel (SAP CRM/Mobility), Compera Consulting (SAP SRM/MM) en Luxon (SAP HCM) volgden begin deze maand, net als Quinso (SAP ERP/SCM) en Vesta Partners (SAP EAM). Met de komst van hmb (SAP Solution Manager), Identify (SAP Test Automatisering en Tooling) en Tacstone Solutions (SAP Financial Solutions) staat de teller nu op tien members. "Begin volgend jaar verwachten hopen we nog een of twee namen bekend te kunnen maken", aldus Coenen.

Partners