22-11-2011

Atos opent nieuwe kantoren in Vlissingen en Rotterdam

Deel dit bericht

Atos opent twee nieuwe kantoren in Nederland. Op 22 november is het kantoor op de Kenniswerf in Vlissingen aan de Prins Hendrikweg 3 geopend. Bovendien opent Atos op 1 januari 2012 een kantoor aan de K.P. van der Mandelelaan 84 in Rotterdam. Ook is op dezelfde dag is de verhuizing van het bestaande kantoor in Rijswijk naar de huisvesting aan de Werner von Siemensstraat 3 in Zoetermeer een feit. De opening van deze nieuwe locaties resulteert in een goede landelijke dekking met als doel de dienstverlening aan klanten verder te optimaliseren.

Atos heeft op dit moment ook kantoren in Groningen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven en Heerlen. Deze goede regionale spreiding wordt nu versterkt met de opening van de nieuwe kantoren in Vlissingen en Rotterdam. Het kantoor in Vlissingen - gevestigd in het Witte Huis op de Kenniswerf - telt 35 werkplekken: 20 vaste werkplekken en 15 flexplekken. Met deze nieuwe uitvalsbasis is Atos nog beter in staat klanten in Zeeland - dat een belangrijke markt vertegenwoordigt - vanuit de regio te bedienen.

Ook Rotterdam is een belangrijke regio waar Atos zich wil positioneren als toonaangevende aanbieder van Professional Services. Met een aanbod dat is gericht op ondersteuning bij de realisatie van innovatieve IT-omgevingen die klanten in staat stellen te groeien, in te spelen op marktontwikkelingen en hun bedrijfsprestaties te verbeteren. Het Rotterdamse kantoor telt 30 werplekken.


Hoge en continue kwaliteit
Beide kantoren zijn zo ingedeeld en opgezet dat de huisvesting geschikt is voor alle activiteiten die Atos in de betrokken regio’s verricht. De huisvesting sluit goed aan op het dynamische karakter van de organisatie en kent een hoge mate van flexibiliteit als resultaat van standaardisatie. De werkomgeving en werkplekvoorzieningen van de Atos-kantoren hebben een hoge en continue kwaliteit. Dat blijkt onder meer uit het feit dat medewerkers de kwaliteit hiervan bij jaarlijkse metingen als zodanig beoordelen.

Company:

Atos

Partners