24-10-2011

SuccessFactors en VMware leveren business execution applicaties als Platform as a Service

Deel dit bericht

SuccessFactors en VMware zijn een samenwerking aangegaan. Door het partnerschap zijn de applicaties van SuccessFactors beschikbaar via de Platform as a Service (PaaS) beta Cloud Foundry van VMware.

Klanten en partners van SuccessFactors krijgen met deze overeenkomst de mogelijkheid om hun applicaties eenvoudig op maat te bouwen, testen en draaien op CloudFoundry.com. Met de integratie van SuccessFactors met Cloud Foundry kunnen ze binnenkort hun SuccessFactors applicaties met andere webapplicaties combineren. Zo kunnen ze tegemoet komen aan specifieke zakelijke en verticale gebruikerscases, zonder beperkingen in de keuze voor ontwikkelframeworks, data of applicatiediensten.

Met Cloud Foundry kunnen applicaties gebouwd worden door middel van ontwikkeltechnologieƫn die open zijn en als een standard voor de industrie worden gezien. Daarbij wordt de flexibiliteit behouden om zowel publieke als private clouds te gebruiken.
Het concurrentievoordeel dat het platform biedt is dat het open is en dat van standaard ontwikkeltalen gebruik gemaakt wordt, zoals web service API’s, Java, PHP, Ruby-on-Rails, HTML, Ajax, Javascript en de Spring Framework (Java). Klanten van SuccessFactors kunnen een Cloud Foundry account aanmaken, integreren met data van SuccessFactors via API’s en vervolgens kunnen ze hun eigen applicaties ontwikkelen, inzetten en schaalbaar maken binnen slechts een paar uur.

Company:

VMware

Partners