03-10-2011

Sogeti en EPI-USE Lans slaan handen ineen

Deel dit bericht

ICT dienstverlener Sogeti gaat met EPI-USE Labs samenwerken op het gebied van Testtooling. Sogeti kan SAP testtrajecten efficiƫnter uitvoeren met behulp van de Data Sync Manager tool van EPI-USE Labs. Om aan deze gecombineerde expertise concreet vorm te geven zijn Sogeti en EPI-USE Labs op 3 oktober 2011 een partnership aangegaan.

Dit partnership verrijkt de SAP testpropositie van Sogeti. Door de krachten te bundelen tussen Sogeti en EPI-USE Labs is het mogelijk om SAP-testtrajecten te versnellen. Door deze tijdwinst gaan klanten significante kosten besparen.

 

Met de Data Sync Manager (DSM) tool van EPI-USE Labs is het mogelijk om op gestructureerde wijze een kopie van het SAP productiesysteem te maken. Deze tool leent zich dan ook uitermate goed voor het opzetten van een efficiƫnte ICT testomgeving, waarmee een datareductie tot 70% wordt behaald. Daarnaast is het een eenvoudige manier om een kopie te maken van productieomgevingen en deze zo vaak als gewenst te refreshen. Data scrambling en het selecteren op object niveau zijn andere voordelen van deze tool.

 

Company:

Sogeti Nederland

Partners